Tu te epilezi acasa sau la salon?Cu siguranta doamnele si domnisoarele isi doresc foarte mult sa isi indeparteze firele de par nedorite aparute in anumite zone de pe suprafata corpului, iar pentru asta apeleaza saptamanal, odata la doua saptamani, sau chiar si lunar, de la caz la caz, la epilare.

Anumite femei aleg sa se epileze acasa, iar pentru asta folosesc aparatul de ras, sau aparatul de epilat pe care si l-au putut cumpara de la un magazine online sau de la un magazine unde se gasesc tot felul de aparate electonice de la ele din oras.

Ei bine, sunt si branduri care vand aparat epilare definitiva, asa ca doamnele si domnisoarele care vor sa elimine odata pentru totdeauna firele de par nedorite care si-au facut aparitia pe corpurile lor, pot sa mearga la diferite saloane de infrumusetare, care sunt dotate cu astfel de aparate.

Aparatele de epilare definitiva care se gasesc in astfel de saloane, sunt foarte performante, iar de la an la an, apar si alte aparate tot mai performante, asa ca mai mult ca sigur, solutia cea mai eficienta pentru epilare, este reprezentata de aceste aparate pentru epilare definitiva.

Daca te intrebi de cear fi indicat sa apelezi la un salon de infrumusetare pentru epilarea definitiva, cand iti poti cumpara chiar si tu acasa un aparat pentru epilat, ei bine, in primul rand, trebuie sa stii ca intr-un salon de remodelare corporala si epilare, vei fi de fiecare data pe maini bune.

Ce inseamna acest lucru? Pe langa faptul ca in cadrul unui astfel de salon se gasesc cele mai performante aparate pentru epilare definitiva, vei fi tratata si de catre un personal specializat in acest domeniu, care isi va face treaba de nota 10.

Procesul de epilare definitiva care poate fi urmat si acasa, necesita foarte multa rabrade, si chiar si o foarte buna indemanare din partea ta, mai ales in anumite zone unde iti este foarte dificil sa folosesti aparatul.

Daca in schimb alegi sa mergi la salon pentru a urma procedeul de epilare rapida, nu vei mai fi pusa in fata unor astfel de dificultati, pentru ca personalul calificat din cadrul unui salon, va manevra perfect aparatul, iar atmosfera de la salon va fi una relaxanta si placuta.

Persoana care se va ocupa de epilarea ta definitiva va regla intensitatea aparatului, pentru ca tu sa te simti cat mai confortabil, insa aparatul va fi reglat si in functie de tipul de par, dar si in functie de culoarea firului de par, iar tu acasa nu vei putea face asta.

Plus de asta, in momentul in care alegi sa te epilezi la un salon de infrumusetare, esti tot timpul tratata cu ajutorul aparatelor de cea mai noua generatie, care au o intensitate foarte puternica, iar astfel, si rezultatele pe care le va avea epilarea vor fi de cea mai buna calitate.

In schimb, epilarea de acasa nu va fi de cea mai buna calitate, datorita intensitatii slabe a aparaturii, iar astfel, mai poti risca si sa iti provoci arsuri pe suprafata pielii.

Categorized in: