Avantaje clare pentru folosirea tratamentelor cu termocuverta

Numerosi romani se confrunta astazi cu diferite probleme ale pielii – piele sensibila ori foarte uscata, celulita, iar lista poate sa continue; de asemenea, nu putini sunt cei care au vergeturi, retin apa in organism sau nu pot sa arda eficient grasimile.

Toate aceste probleme ce se vad la suprafata pot sa fie tratate intr-un mod rapid, gratie noilor tehnologii prezente in saloanele de remodelare corporala. In toate orasele mari exista echipamente si aparatura dedicata, utilizata de specialisti, care sa poata produce efectele dorite.

Dintre aceste aparate, cele mai cunoscute si des folosite sunt urmatoarele: termocuverta si tunelul cu raze infrarosii, cu pat. Ne vom axa in articolul de astazi doar asupra primului tip de echipament, prezentand intr-un mod cat mai simplu de inteles beneficiile utilizarii acestui aparat (prin efectuarea unor tratamente in saloanele de specialitate din tara noastra).

● Sa incepem insa cu inceputul. Ce este si cum functioneaza o termocuverta?

Dupa cum ii spune si numele, acest aparat este deseori numit si patura termica. Prin forma sa permite infasurarea pacientului cu un minim de efort. Ea reuseste sa produca un efect special de sauna, ce poate fi dirijat doar spre anumite zone (in functie de dorinta clientului).

Asadar, aceasta termocuverta permite si controleaza aparitia unei transpiratii a corpului uman. Prin etapele tratamentului se permite arderea rapida a grasimii. Cu ajutorul unui ecran, specialistul poate seta durata operatiunii si intensitatea (temperatura).

Care sunt avantajele apelarii la tratamentele cu termocuverta?

Raspunsul la aceasta intrebare este mai complex decat am fi crezut la o prima vedere. Am amintit deja ca efectul de sauna cauzeaza transpiratie, ce la randul ei duce la arderea grasimilor. Beneficiile nu se opresc insa aici. Metabolismul celular este intensificat (gratie termo terapiei).

Cu ajutorul folosirii de creme si geluri dedicate, efectele sunt chiar si mai vizibile. Pe durata sedintelor in termocuverta se realizeaza o detoxifiera intensa a organismului uman – ca urmare, pacientii se bucura dupa aceste tratamente de o stare de confort la nivel fizic dar si la nivel mental.

In timp, se vor observa in egala masura scaderi in greutate si in centimetri (in special in zona taliei, a bratelor, a soldurilor si a gambelor – desigur, daca aceste zone sunt tratate corespunzator).

Insa lucrurile se vor vedea si la exterior! Pielea va fi mai fina, isi va redobandi elasticitatea si va fi mai catifelata. Deseori se observa si o reducere a retentiei de apa, o ameliorare a vergeturilor. Detoxifierea intregului organism este de asemenea un beneficiu clar al acestor sesiuni de tratament in termocuverta.

Exista contraindicatii sau situatii de risc?

Ca si in cazul utilizarii altor aparate de remodelare corporala, si aici exista riscuri si atentionari. De exemplu, doamnele sau domnii ce sufera de problemo cardiovasculare vor trebui sa nu participe la astfel de tratamente. Nici persoanele care sufera de hipertensiune arteriala, afectiuni dermatolofice, epilepsie sau infectii.

De asemenea, femeile care sunt insarcinate nu pot sa profite de tratamentul in termocuverta.

Pentru mai multe informatii legate de modalitatile de tratament practicate, apelati la specialistii din centrele de remodelare corporala preferate.

Categorized in: