case de pariuri online

Sunt un parior convins si imi place sa mizez pe meciuri, sa preconizez rezultate si sa imi cresc bugetul lunar prin castigul la pariuri. Pana de curand insa, mergeam la casele de pariuri de la coltul strazii, agentiile offline unde stateam minute bune la rand pentru a-mi inscrie biletele in cursa pentru castig.

Nu de putine ori mi s-a intamplat sa ratez un meci din cauza faptului ca doamna de la ghiseu se misca prea lent sau din cauza faptului ca in fata mea erau zeci de persoane care asteptau acelasi lucru ca si mine. In plus, exista prea multe dezavataje atunci cand vei merge sa pariezi la o agentie de pariuri stradala, astfel ca eu am gasit solutia ideala pentru a paria pe partidele preferate fara a depune prea mult efort fizic – casele de pariuri online.

Pe ce case de pariuri online mizez atunci cand vreau sa pariez?

Am observant ca multi dintre cei care pariaza in casele de pariuri offline sunt cei care se tem de frauda financiara, adica pierderea unor sume uriase de bani, o conceptie deloc adevarata daca vei cunoaste adevaratele avantaje ale caselor de pariuri online.

Recunosc ca aceasta temere m-a bantuit si pe mine, internetul fiind plin cu sute de agentii online care nu ofera tocmai cele mai bune servicii de care noi, pariori infocati, avem nevoie. Tocmai de aceea am dorit sa ma asigur ca voi paria la cele mai bune case de pariuri online, iar in acest sens, am cautat sfatul adevaratilor specialisti in arta pariurilor sportive.

Cei care mi-au dezvaluit topul agentiilor de pariuri online au fost cei de la Pariurix.com, o comunitate a pariorilor profesionisti, cei mai buni tipseri din Romania recomandandu-mi o lista completa a celor mai sigure case de pariuri online. Am urmat recomandarea celor de la PariuriX,intrucat acestia au o larga experienta in domeniul pariurilor,cei mai profesionisti tipseri fiind activi zilnic pentru a raspunde intrebarilor sau pentru a purta discutii interesante de unde chiar ai ce invata!

Pana nu am descoperit site-ul celor de la pariurix.com, recunosc ca nu stiam de existenta acelor case de pariuri regasite in lista lor de recomandari, cele care astazi imi aduc cele mai mari avantaje! De exemplu, astazi imi joc biletele la pariuri in agentiile online precum Unibet, Sportingbet, 10bet sau Doxxbet, aceste agentii fiind cele care mi-au oferit cele mai calitative servicii pentru fidelitatea mea de parior si utilizator al unui cont pe site-urile detinute de ele.

Insa, in lista proprusa de comunitatea tipserilor profesionisti – PariuriX exista si alte agentii de pariuri online care iti pot oferi aceleasi servicii calitate, in functie de propriile nevoi.

Care sunt avantajele caselor de pariuri online recomandate de PariuriX?

un top al caselor de pariuriUnul dintre marile avantaje oferite de casele de pariuri online pe care le-am regasit in lista de recomandari ale celor de la PariuriX a fost acela ca mi-au oferit oprotunitatea de a-mi gestiona contul chiar si dupa telefon sau tableta, astfel ca oriunde ma aflu pot paria fara sa imi mai fac griji ca nu pot gasi in drumul meu o agentie stradala.

Acum oriunde merg eu, pariurile ma insotesc, fie ca folosesc telefonul mobil, fie ca folosesc tableta. Mai mult decat atat, spre deosebire de casele de pariuri offline, avantajul celor online precum cele recomandate mai sus, este ca poti paria pe un singur meci, iar aceasta poate fi o sursa sigura de castig, chiar daca biletul de pariu cu un singur meci poate avea o cota mai mica decat un bilet in care se va miza pe mai mult de trei meciuri.

Insa, in casele de pariuri online pe care le frecventez, gasesc adesea cote mai mari si mai avantajoase decat la agentiile de la coltul strazii, chiar daca este vorba despre aceeasi remiza.

In plus, de cand am descoperit agentiile de pariuri online pot miza pe partidele disputate live, avantajul acestora fiind ca pot urmari care echipa care joaca cel mai bine pentru a ma asigura de castigul meu. De asemenea, meciurile regasite in ofertele zilnice ale caselor de pariuri online au si transmisie directa, multe dintre acestea nefiind difuzate prin cablu, iar acesta este un real avantaj daca esti un pasionat al diferitelor tipuri de pariuri din domeniul sportului.

La casele de pariori online nu exista comision pentru retragerea banilor!

De fiecare data cand aveam un bilet castigator pus intr-o agentie de pariuri fizica, suma de pe bilet se micsora atunci cand ma prezentam la ghiseu pentru a-mi retrage castigul, intrucat acest tip de case percep comision in valoare de aproximativ 5%. De cand joc la agentiile de pariuri online, orice castig obtinut imi livreaza in cont suma exacta, iar in cazul in care acesta depaseste valoare de 600 de ron, casa de pariuri online nu percepe acea taxa de impozit destul de usturatoare.

Mai mult decat atat, daca tot este vorba de bani, orice client nou care isi va deschide un cont intr-una dintre agentiile online de care va povesteam mai sus, va beneficia de un bonus de loialitate, bani ce vor intra direct in cont, odata ce acesta va fi accesat.

Datorita celor de la PariuriX, astazi pariezi mult mai usor!

Trebuie sa recunosc faptul ca avantajele de care ma bucur astazi sunt meritele celor de la pariurix.com, cei care m-au ajuta cu o lista variata a celor mai de top case de pariuri online cu cele mai avantajoase servicii. De acum, cand vrea sa pun un bilet la pariurile sportive sunt doar la un click distanta, nefiind nevoie sa ma deplasez pana la prima agentie stradala, acolo unde oricum ma loveam de cozi infinite sau de programul prea scurt de lucru.

De cand mi-am deschis cont pe site-ul caselor de pariuri online economisesc mult timp si energie, iar parierea o pot realiza pana in ultimul moment al inceperii partidei, cat si in timpul disputei acesteia. In plus, oferta de pariere intr-o astfel de agentie este mult mai variata decat lista cu optiuni regasita intr-o casa de pariuri offline, tocmai de aceea pot miza nu numai pe numarul de goluri, ci si pe numarul de cornere, cartonase, minute suplimentare sau alt tip de rezultat final.

Casele de pariuri online sunt o adevarata descoperire pentru mine, iar multumita celor de la PariuriX le-am descoperit pe cele mai prestigioase, cele care imi ofera sansa de a paria rapid, eficient si rentabil!

Categorized in: