Cum ne revenim dupa efectele algoritmilor Google?Google s-a hotarat sa se indarjeasca mai tare in lupta cu spamerii sau cu cei care utilizeaza tehnici negre de promovare online, drept urmare a aruncat de curand in lupta artileria grea.

Dupa nenumarate update-uri care au lovit ingrozitor, chiar fatal anumite site-uri, iata ca specialistii motorului de cautare nu lasa garda jos, ci isi propun sa devina mai drastici si mai vigilenti de acum inainte.

Cum ne putem reveni dupa ce am fost bulversati de algoritmii Google? Cu greu, insa nu imposibil. Necesita rabdare si unelte din cele mai sofisticate de promovare, care sa produca o crestere a paginilor site-urilor noastre, fiind totusi in concordanta cu necesitatile publicului care cauta o informatie sau un raspuns viabil la problemele intampinate.

Am cautat pe internet in lung si in lat si asa am descoperit ca totusi exista solutii foarte convenabile de a contracara efectele “distrugatoare” ale motorului de cautare Google, iar in acest fel am descoperit existenta unei aplicatii revolutionare, proaspat lansate, numita DB Poster, care poate creste in mod natural traficul pe un site, prin simpla postare a unor mesaje, unde anume credeti, ei bine niciunde altundeva decat pe Facebook.

Ce este DB Poster? DB Poster (Dan Bradu Poster) este o aplicatie care are proprietatea de a face reclama pe Facebook in mod gratuit, fara constrangeri venite din partea reglementarilor platformei de socializare si fara conditionari venite din partea Google.

Este un mod sigur de promovare, care nu deranjeaza pe nimeni, insa care poate in mod clar sa atraga atentia catre produsele sau serviciile pe care noi le avem de oferit.  www.danbradu.com  este o companie cu traditie in domeniul optimizarii SEO si a utilizarii resurselor web, drept pentru care garantia produsului este cu atat mai mare cu cat vine de la o firma cu multa experienta pe acest segment de piata.

In mod clar Google va incerca in continuare sa bulverseze pe toata lumea cu modificarile aduse algoritmilor de cautare. Daca Penguin si Panda au trecut si au lasat in urma destul de multe victime, iata ca surpriza anului a si aparut, sub forma algoritmului Hummingbird, care promite o curatenie generala in randul paginilor web, fapt ce se va solda cu o generare a rezultatelor dupa criterii foarte bine stabilite.

Vor ramane in picioare fie  doar cei care vor descoperi o strategie foarte buna de promovare online cu putinele resurse pe care le au, fie cei care vor vedea in potentialul metodelor inovative de genul DB Poster o adevarata oportunitate de dezvoltare si crestere.

Cate firme vor mai ramane in picioare dupa ce finalul de an va fi trecut? Inca nu stim, iar acest lucru ramane, cel mai probabil, sa il descoperim impreuna. Pentru cei prevazatori insa, DB Poster este o resursa ce trebuie cu tot dinadinsul avuta. Consideram ca merita o sansa cata vreme timpurile se anunta a fi atat de greu de prevazut. In mod cert algoritmii se vor inmulti, iar Google va continua sa ne impinga usor-usor catre Adwords, catre campaniile platite, care sa ne poata scoate in evidenta doar in urma unor cotizatii destul de ample.

Pentru a preintampina risipa de resurse financiare, DB Poster este o aplicatie capabila sa ofere si acest gen de promovare platita, pe langa publicitatea gratuita pe care o pune la dispozitie prin alegerea unui anunmit tip de pachet.

Facand o paralela, daca analizam costurile, in mod normal cam cat ne-ar costa o investitie, fie ea si de 200 ron prin Google Adwords, cu recurenta la fiecare 2-3 zile in functie de numarul de clickuri si de plafoanele alocate acestora, cam atat ne-ar costa implementarea aplicatiei DB Facebook. Aceasta din urma insa va fi capabila sa ne genereze anunturile atunci cand noi stabilim sa se produca acest lucru, putand deasemenea seta intervalele orare, orasele, sau tipul utilizatorilor catre care incercam sa ne indreptam.

In mod cert resursa de promovare gratuita pe Facebook DB Poster este una de o importanta foarte mare, abilitatile acesteia reducand in mod vizibil costurile promovarii unei afaceri online. Se pare astfel ca viitorul de promovare online va fi stabilit prin intermediul retelei Facebook, pe langa conceptele deja cunoscute de SEO, iar acest lucru nu il spunem noi, ci specialistii in domeniu, precum cei de la Danbradu.com.

Alte stiri actuale :

1. Cum poti avea succes online?
2. Aveti afaceri pe internet ? Incercati optimizarea SEO
3. Expanding from Local to National SEO with Google Trends
4. 6 SEO Mistakes That Are Killing Your Google Rankings
5. SEO in 2014: How to Prepare for Google’s 2014 Algorithm Updates

Categorized in: