Ghid SEO pentru incepatoriCa incepator pentru optimizarea motorului de cautare (SEO), trebuie sa intelegeti ca nu exista nicio modalitate magica de a clasifica site-ul dvs. pe prima pagina a Google, Bing sau Yahoo.

Motoarele de cautare sunt guvernate de algoritmuri complexe si necesita mult timp si efort pentru a le “convinge” ca site-ul dvs. sau pagina web merita unul dintre punctajele de top. Vrei optimizare seo Cluj? Smartseopack.com este alegerea cea mai buna.

Cu toate acestea, exista anumite reguli pe care le puteti urma pentru a va optimiza site-ul si pentru a oferi motoarelor de cautare, semnalele necesare.

In timp ce web-ul este plin cu sfaturi SEO si alte optimizari, majoritatea articolelor vorbesc despre SEO la un nivel teoretic si nu modul in care se poate aplica SEO in practica.

In opinia mea, acesta este motivul pentru care majoritatea proprietarilor de site-uri sunt confuzi si ei fie renunta la SEO, fie pur si simplu nu obtin rezultatele asteptate. Ce veti citi in acest post este un sfat SEO care functioneaza. Am testat aceasta strategie de-a lungul anilor pe un numar de site-uri web cu rezultate remarcabile.

Desigur, exista multe alte lucruri pe care le puteti face pentru a va ajuta site-ul sa obtina o clasare mai buna, dar sfaturile SEO prezentate mai jos va vor oferi un cadru solid si fiabil care este 100% sigur (adica fara riscuri de obtinere a unei pedepse Google) si mai presus de toate, functioneaza.

  1. Titlurile paginii si descrierea

Titlurile paginilor reprezinta un aspect foarte important al SEO-ului si de aceea este primul element de pe lista mea. Constatarile mele in ultimele luni au aratat ca titlurile de pagini sunt mai importante decat oricand, mai ales pentru Google SEO.

Cele mai importante caracteristici ale unui titlu optimizat al paginii sunt: Fiecare pagina trebuie sa aiba un titlu de pagina unic care descrie cu exactitate continutul paginii. Fiti scurti si descriptivi. Ajutati utilizatorul sa inteleaga ce este pagina.

Titlul paginii principale: Titlul paginii dvs. de pornire poate include numele site-ului dvs. web / al afacerii si al altor elemente de informatii importante, cum ar fi locatia fizica a afacerii dvs. sau poate cateva dintre principalele sale subiecte sau oferte.

  1. Post / alte titluri de pagini: Titlurile altor postari / pagini ale site-ului dvs. ar trebui sa descrie cu exactitate despre ceea ce este vorba in pagina si sa fie atractive pentru cautator.

Descriere Meta.

Tag-ul descrierii paginii este, de asemenea, foarte important. Ofera utilizatorilor, Google si altor motoare de cautare un rezumat al paginii. Google poate alege sa afiseze ceea ce introduceti in descriere ca un fragment pentru pagina dvs. sau poate decide sa utilizeze o parte din continutul paginii dvs.

Cu alte cuvinte, nu inseamna ca ceea ce scrieti in descriere va aparea in fragment. Instructiunile pentru scrierea unei descrieri sunt:

  • Furnizati intotdeauna o descriere unica pentru toate paginile, postarea, produsele site-ului dvs. web.
  • Mentineti dimensiunea intre 140-150 de caractere.
  • Evitati repetarea titlului in descriere
  • Nu adaugati prea multe cuvinte cheie
  • Incercati sa utilizati descrierea ca o modalitate de a “face publicitate” paginii dvs. cititorului, astfel incat sa faca clic pe titlul dvs. si sa viziteze pagina.

Categorized in: