Factori importanti in optimizarea SEO on – pageOptimizarea seo on – page este un proces care nu te costa nimic, insa este un proces care te va ajuta foarte mult sa iti maresti vizibilitatea in motoarele de cautare, astfel ca vei avea mult mai multi clienti pentru afacerea ta.

Cu siguranta in momentul in care te vei apuca de scris un articol, tu deja vei cunoaste cuvantul cheie pe care trebuie sa il folosesti in articolul respectiv. Este foarte important sa fii inspirat in momentul in care iti alegi cuvintele cheie, pentru ca acestea au un rol foarte important, si datorita lor vei putea avea mai multi vizitatori pe site.

Se poate afla foarte usor volumul de cautare al unui cuvant cheie sau ale unor variatii ale acestuia prin intermediul programelor Google Trends si Google Keyword Planner. Trebuie specificat faptul ca aceste doua programe sunt gratuite.

In Google Trends se poate observa cum au evoluat cautarile anumitor cuvinte cheie in timp, iar in Google Keyword Planner de asemenea poti afla numarul de cautari pentru un anumit cuvant dar si variatiile acestuia.

Ei bine, acum daca ai inteles importanta cuvintelor cheie, in continuare iti voi spune asupra caror lucruri trebuie sa fii atent atunci cand vei scrie un articol.

Cel mai important factor SEO on – page este fara doar si poate titlul articolului, si asta nu neaparat din punctul de vedere al optimizarii site-ului cat pentru utilizator.

Titlul unui articol trebuie sa stii ca apare in fereastra unui browser, cat si in pagina de rezultate oferita de catre motoarele de cautare, iar din acest motiv trebuie sa alegi un titlu cat mai atractiv si cat mai interesant pentru articolul tau.

Este foarte important ca titlul sa fie atarctiv, dar in interiorul articolului informatiile sa fie cele promise in titlu, pentru ca daca vei avea un titlu despre cum sa vinzi o masina, iar in articol scrii despre constructii, cu siguranta, cei care ti-au citit odata articolul, a doua oara nu o vor mai face.

Un alt factor important este meta descrierea, care este un text scurt ce se gaseste pe acea pagina cu rezultate a motoarelor de cautare, imediat sub titlu. Din punctul de vedere al motoarelor de cautare, meta descrierea nu este importanta, insa pentru utilizator cu siguranta are o importanta aparte.

Un factor foarte important si care de multe ori este neglijat, este optimizarea imaginilor. De fiecare data va trebui sa schimbi numele generic al imaginilor cu un nume potrivit pentru articolul tau. Imaginile sunt importante pentru un astfel de articol pentru ca oamenii sunt atrasi de ele si deseori retin mai bine imaginea decat textul.

Alti factori importanti pentru optimizarea seo on – page ar mai fi: url-urile, anteturile, link-urile interne si link-urile externe.

Ei bine, cam acestia ar fi cei mai importanti factori pentru optimizarea seo on – page. Cu siguranta in momentul in care iti doresti ca site-ul tau sa fie optimizat, poti cauta optimizare seo Constanta si sa gasesti companiile care activeaza in acest domeniu, si care iti pot fi de mare ajutor.

In mod evident, in momentul in care vei apela la serviciile oferite de catre o astfel de companie, site-ul tau va avea cele mai bune pozitii in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare, iar traficul de pe site-urile tale va fi unul mare, iar tu vei fi foarte multumit.

Categorized in: