Solutie inovativa pentru rezultat doritDaca faci parte dintr-o asocitatie stii foarte bine ce importante sunt conferintele intre membrii. Seriozitatea cu care sunt tratate lucrurile si mediul de desfasurare obliga la stabilirea unui adevarat protocol, pe care nu orice local reuseste sa-l puna la dispozitie.

Din motive obiective este usor de inteles de ce cea mai mare parte a celor ce doresc sa organizeze o astfel de conferinta opteaza pentru amenajarea spatiului asa cum este necesar. De cele mai multe ori, tot ce vei folosi dintr-un local vor fi cei patru pereti. Nu, nu este necesar sa achizitionezi mobilier, iar apoi sa cauti locuri de depozitare ci poti opta pentru ceva mai interesant.

De ceva timp s-au lansat firme ce isi ofera serviciile de inchiriere scaune, mese, fotolii tocmai pentru acest tip de eveniment. Luand in calcul faptul ca vei avea nevoi pentru cateva ore/zile, tarifele sunt decente, iar economia facuta esta vizibila la un simplu calcul. Pentru ca mediul principal de publicitate ramane internetul, majoritatea firmelor in domeniu prefera sa-si publice produsele, preturile dar si portofoliul. Astfel cei care doresc sa ii contacteze, vor sti din timp la ce sa se astepte si daca suporta toate preferintele.

Ce ar recomanda Eventus Mobili in aceasta situatie? S-ar comporta ca nu specialist si initial ti-ar prezenta evenimente anterioare asemanatoare, iar daca vei intalni elemente pe care le doresti in propria ta petrecere, atunci se va incerca stabilirea unei “legaturi” intre toate obiectele. In acelasi timp, iti va arata si cele mai noi modele, urmate de cele clasice.

In functie de tema aleasa se va putea “jogla” printre modele. Poti opta pentru serviciile de inchiriere scaune, mese, birouri sau canapea, toate acestea avand pretul atasat. De asemenea, in functie de nevoile tale si de numarul de piese, se pot oferi bonusuri si reduceri semnificative – lucru avantajos daca te gandesti la un eveniment mare sau unul ceva mai extravagant. Sunt puse in discutie si cele mai simple dintre ele, cele care nu necesita un numar foarte mare de piese sa cele care vin in completarea spatiului partial amenajat.

Consultantii acestei firme sunt antrenati in amenajarea a diferitelor tipuri de petreceri, iar daca crezi ca nu stii cum sa abordezi tematica, acestia pot veni cu sugestii. Dupa ce s-au stabilit detalii ce tin de organizare se trecere la semanarea contractului – lucruri formale, dar in care nu prezinta lucruri ascunse ci sunt precizate concret ce se intampla in cazuri de deteriorare a unui obiect inchiriat, dar si a felului in care se desfasoara intregul proces.

Clientii par din ce in ce mai atrasi de aceasta libertate in discutia cu firma corepsunzatoare, detaliu vizibil din starea pe care o au atunci cand trebuie sa impartaseasca detaliile legate de tema intrunirii in curs de organizare. Dupa cum se poate observa si pe site-ul lor ( www.eventus-mobili.ro ), nuntile, cocktail-urile sau conferintele nu sunt singurele evenimente care s-au organizat si pentru care exista materiale. Multe dintre cele ce sunt propuse se apropie ca tematica de altul si devine mai usor alegerea acelor elemente care sa se potriveasca.

Ei bine, reusita unui eveniment se poate exprima dupa incheierea lui. Feedback-ul primit din partea invitatilor va fi cel care il va categorisi in una din categoriile: reusit sau nereusit. Din moment ce vei consulta un specialist in amenajari si vei adauga si tu ideile tale, este clar faptul ca tinta pe care o urmaresti este destul de ridicata.

La acelasi nivel va fi si fericirea pe care o vei simti daca te lasi pe mana unor specialisti in logistica care isi masoara vechimea in timpul efectiv petrecut in realizarea unor evenimente reusite.

Alte stiri actuale :

1. Evenimentele organizate în cadrul tîrgului de carte KILIPIRIM ediția 2013
2. Eveniment cultural inedit organizat de Asociaţia universitară “Eminescu” din Geneva
3. Primăria Municipiul Moineşti a organizat şi în acest an expoziți de creație populară “Mâini de Aur”
4. Tinerii liberali din Alba Iulia la Școala Liberală de Economie Friedrich Hayek
5. Bal caritabil organizat de Crucea Roşie Buzău. Corina Chiriac, printre invitaţii evenimentului

Categorized in: