Sfaturi si trucuri pentru a da un aspect natural bradului tau de Craciun artificialDaca instalezi un brad de Craciun artificial in casa ta, poti practica cateva sfaturi si trucuri simple pentru a-l face sa arate natural. Aplicandu-le, rezultatul va fi atat de realist incat va arata ca un brad adevarat de Craciun.

Ce ai de facut?

Daca ti-ai cumparat un brad de Craciun artificial de la BraziCraciun.net, urmeaza pasii pe care ii ai de facut pentru ansamblarea lui. Dupa ce ti-ai scos bradul din ambalaj, evident vei trece la asamblarea pieselor care il constituie.

In urma acestui exercitiu, fa-ti timp pentru a deschide corect ramurile bradului tau de la baza, asigurandu-te ca dai volum maxim fiecarei tulpini. Ia in considerare sa faci un pas inapoi pentru a vedea cum arata dupa ce tocmai ai facut. Daca  nu este totul perfect, fa-i corectiile necesare. In acest scop, poti umple gaurile variind modul in care este pozitionata fiecare ramura.

Adaugarea de ramuri de brad artificial este posibila pentru a umple spatiile care par goale. Trebuie sa le introduci in copac pentru a astupa orice gauri. Elementele pe care le vei folosi pentru a face acest lucru sunt de obicei facute sa arate ca si cum ar fi reale. Cu cateva ramuri, aspectul crengii tale se va fi schimbat complet.

Un alt sfat grozav de implementat pentru a face arborele artificial sa arate natural este sa recreezi parfumul lemnos al bradului natural. In general, mirosul unui copac care tocmai a fost taiat are un efect si ii duce pe copii mai mari inapoi in copilarie.

Ideea este sa faci acel miros special sa reapara cu arborele tau sintetic. Pentru aceasta este recomandat sa folosesti pliculete parfumate cu parfum lemnos sau un parfum de scortisoara care te duce cu gandul la sarbatori.

De asemenea, pentru ca prietenii tai sa nu-si dea seama ca ai ridicat un copac artificial in casa ta, fii inteligent in a camufla baza copacului tau. Acest lucru se poate face folosind o husa de copac care se potriveste cu decorarea copacului. O husa circulara pentru picior din catifea, metal sau ratan poate fi de folos. Ceea ce folosesti ar trebui sa permita sa apara cat mai putin baza care ar putea indica faptul ca arborele nu este unul real.

In plus, este bine sa acorzi o importanta deosebita decorului bradului tau artificial de Craciun. Procedand astfel, poti crea o iluzie frumoasa si poti pacali vigilenta prietenilor. Ar fi bine sa variezi dimensiunea globurilor pe care le vei folosi pentru a-ti infrumuseta bradul. Este mai bine sa-i ai pe cele mai mari in prima pozitie. Apoi foloseste o panglica pentru a forma acordeoane mici de inca 3 sau 4.

Arborele artificial poate inlocui intr-adevar arborele natural. Este chiar o alegere din care deriva multe avantaje. Iar daca exersezi anumite sfaturi si trucuri, poate ca nici macar nu stii ca bradul tau de Craciun nu este unul real. In perioada sarbatorilor, instaleaza in casa ta un brad artificial pe care sa-l reutilizezi multi ani.

Categorized in: