Genti de dama la moda in sezonul de toamna – iarna 2017-2018Unul dintre cele mai indragite accesorii pentru femei, si de catre femei, este cu siguranta geanta de dama, iar femeile nu vor rata niciodata ocazia de a cauta cele mai frumoase genti Dbags.

Si daca tot sunt gentile de dama, printre cele mai indragite accesorii de catre femei, este evident faptul ca fiecare femeie isi va dori sa detina cel putin o geanta care sa fie tot timpul la moda, motiv pentru care femeile au mai multe asemenea accesorii in garderoba.

Daca stam sa discutam despre acest sezon rece, gentile de dama au aparut deja pe piata, iar fiecare femeie are de unde sa isi aleaga accesoriul ideal, pentru ca in acest sezon rece se poarta mai multe tipuri de genti.

O alegere inspirata ar fi aceea ca femeile sa isi aleaga o geanta care sa fie in aceiasi nuanta cu geanta, datorita faptului ca an de an, look-urile mono devin din ce in ce mai populare. In ciuda faptului ca anumiti critici de moda au considerat look-urile mono a fi prea banale, si au recomandat genti diferite, se pare totusi ca, geanta in aceiasi nuanta cu haina creaza o imagine spectaculoasa.

O alta alegere inspirata pentru femei, in ceea ce priveste alegerea gentii, ar fi un model de geanta, realizata din piele de reptila. Referitor la acest tip de geanta, cu siguranta se poate alege o geanta si care sa nu repete culoarea, astfel ca geanta poate sa fie de o culoare, iar haina de alta culoare, iar imaginea va fi una cat se poate de frumoasa.

Gentile de blana pot sa reprezinte si ele o alta solutie ideala pentru femeile care isi doresc o geanta la moda in acest sezon rece. In sezonul rece precedent, erau foarte cautate gentile cu breloc in forma de coada de blana, insa in acest sezon rece, designerii s-au gandit ca ar face bine sa creeze genti de dama care sa aiba manerele acoperite cu blana.

Branduri de top precum Prada, Giorgio Armani, Dolce&Gabbana, Marni sau Fendi au scos pe piata acest tip de accesorii pentru femei, pentru sezonul rece in care ne aflam. Modelele Dolce &Gabbana sunt si mai speciale, pentru ca au forma unor capete de animale, realizate din plus.

Deasemenea, tot in acest sezon rece, se pare ca la mare cautare sunt si gentile maxi size, iar privind acest tip de genti, Balenciaga indeamna femeile sa isi indrepte atentia spre genti tip sac, indiferent ca sunt din piele sau din materiale textile.

Gentile mini sunt si ele foarte cautate in acest sezon rece, mai ales de catre acele femei care isi doresc o geanta mai speciala, pentru o tinuta mai speciala.

Gentile cu logo-uri sunt si ele foarte cautate, iar acum nu mai este o rusine ca femeile sa poarte o geanta care sa fie decorate cu un logo, gen Louis Vuitton, sau cu un logo de la Chanel, sau care sa aiba un “R” cat se poate de stralucitor, de la Rochas.

Categorized in: