Combine cosmetice profesionaleIn momentul in care discutam despre combina cosmeticea profesionala sai despre combine cosmetice profesionale trebuie sa stii ca acestea sunt echipamente speciale datorita functiilor lor complexe care sunt extrem de importante pentru realizarea tratamentelor faciale. Aceste combine cosmetice ajuta produsele cosmetice sa patrunda mult mai rapid in piele.

Exista de exempu, combine cosmetice care dispun de doar doua functii, respectiv de electroderm cu 3 electrozi, dar si de galvanoderm-ionoderm.

Exista apoi combine cosmetice care dispun de 5 functii, iar acestea sunt dotate cu ultrasunete, electroderm cu 3 electrozi, vacuum, spray pentru pulverizarea substantelor lichide, dar si functia de inlaturare a tatuajelor.

Exista insa si combine cosmetice mult mai performante si mai complexe, care dispun de mai multe functii, iar in cele ce urmeaza vom discuta despre ele.

Vapozonul reprezinta una dintre functiile unei combine cosmetice profesionale si este utilizat in cadrul terapiei cu aburi si ozonoterapie. Aceasta terapie consta in insuflarea in organism a unui amestec de oxigen-ozon.

Vacuumul reprezinta o alta functie a unui astfel de echipament, si este functia care ajuta la eliminarea sebumului din organism, insa aceasta functie este necesara si pentru activarea circulatiei sanguine si a circulatiei limfatice, dar si pentru stimularea elasticitatii pielii, pentru diminuarea ridurilor si totodata pentru imbunatatirea tonusului muscular.

Periile rotative care au turatie reglabila reprezinta o alta functie a combinei cosmetice profesionale, si sunt utilizate pentru peelingul de la nivelul tenului si al corpului.

Lampa Wood reprezinta o alta functie a unei combine cosmetice profesionale, iar aceasta functie este utilizata pentru analiza profunda a pielii, dar si pentru identificarea tipurilor de ten. Trebuie precizat faptul ca Lampa Wood este un instrument mai mult decat necesar pentru alegerea tratamentelor potrivite pentru fiecare persoana in parte.

Lupa cu lumina reprezinta o alta functie a echipamentului, si este un instrument care ofera posibilitatea unei examinari mai in detaliu a pielii care urmeaza sa fie diagnosticata si tratata.

Galvanodermul reprezinta o alta functie a echipamentului si este un aparat care are rolul de a imbunatati aspectul pielii cu pana la 90 %! Aceasta functie este importanta pentru ca furnizeaza curent continuu, folosit in cosmetica pentru tratamentele de ionizare, dar si pentru dezincrustare.

Electrodermul reprezinta o alta functie a combinei cosmetice profesionale, si provoaca activarea circulatiei sangelui si a circulatiei limfatice. Acest proces are rolul de a imbunatatii metabolismul pielii, iar rezultatul sau este un ten vizibil intinerit.

Ionodermul este o alta functie a combinei cosmetice si este un aparat capabil sa genereze curenti terapeutici pentru galvanizari si iontoforeza.

Ultrasunetele reprezinta o alta functie a unei combine cosmetice si se folosesc in tratamentul anti-celulitic, dar si in tratamentele faciale pentru ochi sau in tratamentele pentru contur facial, lifting facial, depigmentare si anticearcan.

Ei bine, acestea sunt in mare parte cele mai importante functii pe care le poate avea o combina cosmetica. Exista insa si combine cosmetice profesionale care dispun de mai multe functii, insa fara doar si poate si cele enumerate in acest articol sunt suficiente pentru realizarea unui numar mare de tratamente cosmetice faciale. Femeile supuse tratamentelor cu asemenea echipamente, cu siguranta vor fi mandre de rezultatele obtinute.

Categorized in: