Cele mai bune sfaturi pentru albirea dintilorFie ca doresti sa-ti albesti dintii la un cabinet stomatologic, asistat de medicul dentist sau vrei sa incerci un tratament pentru acasa, cumparand un kit de albire, albirea dintilor va avea in final scopul de a te face sa capeti mai multa incredere in tine si sa poti sa zambesti larg, in orice imprejurare.

Daca vrei detalii despre Crest Whitestrips pret, gasesti pe SmileBright.ro.

Este important sa-ti ingrijesti foarte bine dintii si mai ales daca ai trecut printr-un proces de albire, pentru a te asigura ca acestia sunt curatati periodic si nu se vor mai pata asa usor, cat mai mult timp posibil.

Iata cateva sfaturi pentru albirea dintilor, pentru a te asigura ca zambetul tau va ramane stralucitor, iar tu il vei folosi din ce in ce mai des.

Pasta de dinti pentru albire.

Vizitele la medicul dentist pot fi critice mai ales daca doresti indepartarea tartrului sau tratarea unor probleme mai complexe, ca de exemplu cariile dentare, aparitia unor boli ca gingivita, etc.

Dar, atunci cand nu ai neaparat nevoie de o vizita de urgenta la cabinet, poti incerca si diferite tratamente la domiciliu pentru dintii tai, cele mai comune fiind tratamentele de albire.

Pastele de dinti pentru albire te pot ajuta la acest lucru. Ingredientele chimice din aceste paste au capacitatea de a poliza fin dintele, indepartand petele depuse pe acesta, daca sunt folosite regulat, o perioada destul de lunga.

Aceste paste sunt recomandate si se pot folosi fara probleme, mai ales intre sedintele de albire de la medicul stomatolog, pentru mentinerea culorii dintelui.

Legumele cu capacitatea de curatare si albire a dintilor.

Nu poti avea pasta de dinti cu tine, tot timpul. Dar poti totusi sa-ti pastrezi zambetul curat si intact, in tot acest timp. Cum? Ei bine, potrivit Prevention Magazine, fructele si vegetalele asa cum ar fi telina, merele si morcovii sunt abrazive in mod natural, asa ca iti pot curata cu succes dintii, indepartand petele recent depuse (daca este cazul) si ajutand la indepartarea substantelor depuse pe dinti, care in timp pot ingalbeni smaltul.

Protectia pentru smaltul dintelui.

Zambetul tau, poate ca nu este perfect, din cauza unui smalt slabit, care nu mai are vitalitatea de odinioara, care s-a subtiat si nu mai protejeaza asa cum ar trebui, dintele.

Potrivit American Dental Association Mouth Healthy, smaltul este in mod natural o substanta dura, dar nu se poate repara de la sine atunci cand incepe sa se degradeze, deoarece nu contine celule vii. O data ce smaltul incepe sa fie afectat de orice afectiune la nivel dentar, nu poti sa-l mai restaurezi, iar un smalt slab este susceptibil la patare, foarte rapid.

Aici intervin cu succes protectiile concepute pentru smaltul dentar. Fluorul de la interiorul pastelor de dinti de exemplu, are capacitatea de a intari smaltul dintelui si de a-l proteja de contactul cu bauturile acide sau diferite tipuri de alimente, asta insemnand ca dintii tai se vor pata mult mai greu, fiind protejati in majoritatea situatiilor.

Pentru a preveni deteriorarea smaltului, trebuie sa te speli pe dinti cu o pasta speciala bogata in fluor.

Categorized in: