Apartamente cu 3 camere pentru Prima Casa“Suntem tineri si-n putere si ne iubim si o sa ne casatorim in curand asa ca avem nevoie neaparat de o casa, un camin in care sa ne construim viitorul”.

Cati nu se afla in situatia asta si nu au fondurile necesare pentru a pune bazele unui camin? Cati nu sunt atat de norocosi incat sa mosteneasca sau sa aiba suficienti bani sa-si construiasca o casa sau sa cumpere un apartament?

Multi. Adevarul e ca putini tineri din ziua de azi isi permit sa-si cumpere cu banii jos o locuinta. De aceea Guvernul a initiat acum cativa ani masura anticriza numita Prima Casa. Acest program este destinat nevoilor celor tineri care, din diferite motive, doresc sa se mute intr-o casa pe care sa o detina personal.

Spatii de locuit de la garsoniere, si pana la spatioasele apartamente noi cu 3 camere sau chiar si cu 4 camere, au fost cumparate de-a lungul ultimilor 7 ani prin intermediul acestui program care ofera posibilitati pentru cei care isi doresc un camin si nu le e frica sa investeasca in viitorul lor.

De aceea recomand apartamente in spatii sigure, care sa asigure o viata plina de satisfactii pentru tinerii care isi doresc un viitor la nivel calitativ superior. Ma gandesc si la tinerii casatoriti, la copiii care se vor naste si vor creste intr-un apartament dintr-un ansamblu rezidential protejat, cu acces la o scoala particulara de exceptie si o zona verde ideala pentru sanatate. Vorbesc despre Greenfield, complexul care constituie un spatiu de locuit dotat pentru o astfel de viata.

Chiar daca e situat in Bucuresti, considerat unul dintre cele mai poluate orase din Romania, complexul Greenfield Residence ofera o zona verde sigura, cu cei mai mici indicatori de poluare din oras, ideala pentru tineri si proaspete familii. Prin programul Prima Casa poti achizitiona , in complexului rezidential Greenfield, un spatiu de locuit, fie ca e garsoniera, fie ca alegi apartamente cu 3 camere.

Prima Casa reprezinta un prim pas pentru multe familii iar in Greenfield, Prima Casa inseamna Acasa.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

Categorized in: