E timpul pentru un set de anvelope noi!Iarna e foarte aproape, de fapt dupa temperaturile de afara e langa noi, iar pentru soferi asta inseamna echiparea masinii cu toate lucrurile necesare pentru acest sezon, inclusiv un nou set de anvelope.

Pentru acest lucru nu trebuie sa le cautati departe, in Bacau gasiti anvelope la Selgros, departamentul de accesorii auto are tot ce aveti nevoie in materie de echipamente auto de iarna.

Anvelopele sunt un o parte importanta a pregatirii masinii pentru iarna, anvelopele de iarna fiind absolut necesare dupa ce temperaturile scad sub 7 grade Celsius, indiferent daca ninge sau nu. Iarna in sensul traditional inseamna zapada, dar masina trebuie echipata in functie de temperaturile de afara, nu de prezenta sau absenta omatului.

Cauciucul si compusii din care sunt realizate anvelopele sunt diferiti in functie de tipul anvelopei, cele de vara sunt facute in asa fel incat sa reziste la temperaturi ridicate, iar cele de de iarna sa reziste la temperaturi scazute.

Folosirea unui set de anvelope de vara in sezonul rece este o alegere periculoasa, atat pentru sofer, care nu va avea nici controlul sau manevrabilitatea de care are nevoie, nici distanta de franare necesara, astfel punand in pericol si ceilalti participanti la trafic, inclusiv pietoni, franezi la o trecere de pietoni si masina nu se opreste destul de repede.

Anvelopele sunt la fel cu orice alt produs, ca sa ai calitate, trebuie sa platesti pentru calitate, de aici multi soferi prefera sa foloseasca anvelope all season sau nu schimbe anvelopele la momentul potrivite, pentru a mai economisi bani.

Insa tot ce castig astfel in buzunar poti pierde in siguranta ta pe drum. Nu cred ca acesta este un schimb pe care vrei sa il faci. Asadar, daca inca nu esti echipat pentru iarna, nu mai amana, viziteaza Selgros in Bacau si vezi oferta pentru anvelope!

Selgros Bacau
Produse alimentare si nealimentare
Str. Prelungirea Bradului Nr. 135B
Bacau, 720 089 , RO
Tel: 0234 209 000
Fax 0234 209 199

Categorized in: