Semipreparate - delicioase si convenienteCu totii stim cat de anevoios poate fi sa ajungi acasa dupa o zi lunga de munca si sa fii nevoit sa iti gatesti ceva pentru cina.

Pana pregatesti ingredientele, pana le prepari pe toate si pana se termina si mancare propriu-zisa poate dura chiar si cateva ore. In plus, multa lume cand gateste mananca si din ingrediente si ajunge sa fie satula pana ce se termina mancarea. Dar exista o alternativa. Cumpara chiar acum semipreparate Bucuresti de la Selgros si vei avea seri mai relaxante.

Gandeste-te doar la cateva dintre beneficiile unei mese semipreparate:

–    Mancarea este deja gatita deci nu mai trebuie sa stai sa o pregatesti, sa o condimentezi si sa stai ora intregi dupa ea pana ce este gata;
–    In foarte multe cazuri, aceasta trebuie doar incalzita la cuptorul cu microunde pentru a putea fi consumata;
–    Iti poti cumpara si salate de legume congelate daca doresti sa te bucuri de o masa sanatoasa in timp ce te uiti la serialul tau preferat;

Daca doresti sa dai o petrecere dar esti pe un buget mai restrans atunci alimentele semipreparate din Bucuresti te pot scoate din incurcatura. Daca doresti sa pregatesti o masa “clasic” romaneasca, atunci iti poti cumpara fulgi de cartofi si niste pachete cu snitele si chiftele care trebuie prajite doar foarte putin.

Daca doresti sa dai o petrecere cu prietenii atunci lucrurile stau altfel. Poti cumpara mai multe pizza congelate care pot fi pregatite direct in cuptorul cu microunde.

Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi instructiunile de pe ambalaj iar in cateva minute vei avea un festin pentru toti invitatii tai. Aceasta este o alta situatie din care semipreparatele din Bucuresti te pot scoate din incurcatura.

Oricare ti-ar fi poftele, ti le poti stapani cu semipreparatele ce le poti gasi in Bucuresti la Selgros. Viziteaza chiar acum magazinul pentru a-ti cumpara si tu niste produse semipreparate.

Selgros Bucureşti Pantelimon
Produse alimentare şi nealimentare
Bd. Biruinţei nr 90, Pantelimon –
Ilfov Bucureşti, 077145 , RO
Tel: 0212 093 000
Fax: 0212 093 199

Categorized in: