Cum alegi accesorii iPhone de calitate?Pentru posesorii de produse Apple la mare cautare sunt accesoriile, iar un magazine iPhone Bucuresti nu poate fi decat locul potrivit pentru pasionati.

Cum detinatorii de iPhone sunt perceputi ca apartinand unei clase sociale medii, cu venituri decente, producatorii de accesorii si-au adaptat ofertele la nevoile acestor persoane si la posibilitatile lor financiare. Mai toate studiile de piata au aratat ca numarul de accesorii pentru device-urile Apple este net superior concurentei.

De la folii pentru protectia ecranului si pana la baterii externe, toate magazinele de gen incearca sa satisfaca doleantele unui public destul de pretentios si atent la ceea ce cumpara. Dupa ce ai dat o suma consistenta pentru a-ti cumpara un iPhone, e greu de crezut ca te vei arunca asupra oricarei oferte de accesorii ghidandu-te doar dupa pret. Aici iti asumi riscul.

E clar ca, odata ce telefonul costa atat de mult, nici accesoriile nu au cum sa fie mai ieftine. Nu face comparatie de pret cu produse similare pentru alte modele de telefoane existente pe piata pentru ca, dupa acum am spus si la inceput, produsele Apple se pozitioneaza pe piata ca unele premium, chiar exclusiviste, si nu ca unele facute pe vapor pe care sa le cumperi ulterior din bazar.

Poate ti se va parea mult sa dai 200 de lei sau mai mult pe o carcasa de iPhone, dar nu uita ca, uneori, mofturile se platesc cam scump. Asta in cazul in care ai cumparat un iPhone doar pentru a demonstra ceva cuiva si nu din pasiune sau nevoie.

Daca te-ai hotarat sa cumperi accesorii pentru iPhone, nu uita ca exista companii specializate la nivel mondial care traiesc exclusiv din vanzarea acestor produse . Acestea nu isi permit sa-si dezamageasca consumatorii fideli, de aceea produsele lor vor fi intotdeauna la cele mai inalte standarde de calitate.

Daca uneori ai dubii in ceea ce priveste un produs de acest tip, asigura-te ca nu ai de-a face cu un fals. Piata este plina de astfel de produse contrafacute, chiar telefoanele fiind clonate de multe ori inainte de a fi lansate pe piata. Ca un caz particular, au fost situatii cand utilizatorii au semnalat faptul ca sunt in imposibilitatea de a face sincronizari cu un alt dispozitiv, cum ar fi PC-ul.

In acest sens, Apple a postat pe site-ul propriu mai multe imagini comparative in care sunt prezentate cablurile, incarcatoarele originale, in lumina cu falsurile. Pentru asigurarea unei experinte optime, Apple le-a pus producatorilor conditii speciale pentru compatibilitate.

Intotdeauna cand cumparati un accesoriu pentru iPhone, cum ar fi cablu de date de pilda, uitati-va pe eticheta unde trebuie sa apara insemnele Made for iPhone. Aceasta inseamna ca un accesoriu electronic a fost creat special pentru conectare la iPhone fiind certificate de dezvoltator ca fiind conforme cu standardele de performanta Apple.

Aceeasi situatie este valabila si in cazul insemnelor Made for iPad. Daca intalniti cazuri in care eticheta specifica Made for iPod/iPhone/iPad, atunci trebuie sa stiti ca acel accesoriu a fost conceput pentru conectare la toate cele trei modele mentionate pe eticheta.

Categorized in: