Rolul interfoanelor de bloc si varietatile acestora
Interfoanele au fost inventate cu scopul de a facilita comunicarea intre birouri si cladiri fara a fi nevoie de o retea care poate avea sau nu semnal. O astfel de comunicare ar fi usurat legatura dintre oameni si toate sarcinile ar fi fost mult mai usor de realizat si mai rapid.

Dupa ce acest proiect a avut succes, s-a observat ca ele pot fi foarte utile si in cladiri locuibile precum blocurile. Multe locuinte conectate toate intre ele prin intermediul interfoanelor, independente de o retea parea o ideea buna de a cunoaste cine te viziteaza si de a mentine cladirea sigura si fara intrusi. Plus faptul ca un astfel de interfon se monteaza in perete, il face sa ramana acolo definitiv si astfel nu poate fi tinta vandalizarii.

S-au dovedit a fi foarte folositoare si de atunci s-a trecut la urmatorul nivel, si anume perfectionarea lor. Posibilitatea de a le lega la un computer sau la un sistem de alarma al casei este un lucru care poate depasi asteptarile. Dar ele nu isi opresc functiile aici. Unele interfoane de bloc pot fi folosite pentru a tine legatura cu vecinii, prin simpla introducere a numarului apartamentului, iar altele pentru a contacta imediat un birou dintr-o  cladire de birouri.

Sigur, telefonia mobila e si ea utila dar pentru ca are nevoie de o retea o face oarecum instabila si nesigura. O retea poate fi ascultata cu usurinta pe cand un interfon nu necesita decat proximitate si o simpla apasare de buton te pune imediat in legatura cu persoana cautata.

Alte interfoane sunt un mijloc numai bun in locuri de munca precum un hotel de exemplu. Exista interfoane de bloc care ajuta managerii sa comunice cu personalul, fara ca acestia sa-si intrerupa activitatea.

Interfoanele video sunt aparate care nici macar nu necesita vorbitul, ci e de ajuns sa vezi cine e la usa ca sa te decizi daca ii deschizi sau nu. Acest tip de interfoane pot fi si mai sigure daca stam sa ne gandim ca cineva ar putea sa impersoneze un cunoscut si sa obtina acces usor in casa.

E intotdeauna bine sa alegem un distribuitor cu renume si cu referinte bune pentru ca un astfel de distribuitor va pune mare accent pe multumirea clientilor. Angajatii sai vor fi bine instruiti, isi vor face treaba ca la carte si vor putea raspunde tuturor intrebarilor voastre, oricat de ciudate sau copilaresti ar parea.

Cladiri de locuinte si case se construiesc si se vor construi mereu, asa ca interfoanele vor deveni din ce in ce mai cautate si mai performante si pana atunci, puteti gasi aici o varietate de interfoane de bloc si vile, pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Cand vine vorba de siguranta fiecaruia si a intregii familii, un interfon e tot ce poate lipsi pentru linistea sufleteasca pe care o aduce dupa instalare. Poti sa fii sigur ca nu vei mai spune vreodata ca nu ai auzit cand a strigat cineva la poarta sau cand postasul a trecut cu facturile.

Categorized in: