Invitatii de nunta asa cum vreiNunta voastra e un eveniment cu totul special pe care doriti sa il marcati asa cum se cuvine, printr-o organizare ireprosabila. A organiza o nunta ca la carte nu e un lucru usor de facut, fiind nevoit sa iei totul in calcul, inclusiv sticle marturii.

Trebuie sa iei in calcul multe aspecte si sa acorzi atentie tuturor detaliilor, oricat de neimportante ar fi acestea. Nunta voastra de vis va ramane si in memoria invitatilor daca ei au parte de tot ceea ce este mai bun la acest eveniment.

Fiercare vrea sa se simta la o nunta asa cum isi doreste, sa se distreze pe cinste si sa ramana cu amintiri placute pentru viitor. Cartea de vizita a unei nunti, daca putem spune astfel, este invitatia pe care o veti concepe, impreuna, alaturi de un specialist in domeniu.

Chiar daca aveti clar in minte conturat ceea ce doriti de la invitatiile voastre de nunta, e bine sa ascultati si ceea ce un expert in domeniu are de spus in aceasta privinta. El va poate prezenta modele de invitatii, tipuri de personalizari pe care le puteti aplica invitatiilor si va poate propune chiar si mai multe variante de pret, in functie de numarul de invitatii pe care le comandati de la firma respectiva.

Invitatiile de nunta trebuie sa impresioneze prin doua componente: aspectul si mesajul. Aspectul spectaculos pe care doriti sa il dati tipului de invitatie ales nu trebuie sa mearga pana la extrem si sa nu fie extravagant deoarece ar putea sa nu fie apreciat asa cum va asteptati. Mesajul din interior il puteti concepe chiar voi, iar in aceasta privinta aveti o libertate de alegere destul de mare. In acest caz, e recomandat sa evitati cliseele pe care multi miri le folosesc atunci cand comanda invitatii pentru nunta lor.

Cliseele apar atunci cand ei folosesc mesaje propuse de cei care produc invitatii, fara a le adapta, asa cum ar trebui sa o faca. Nimeni nu vrea sa trimita invitatilor de la nunta lor  invitatii plictisitoare, lipsite de creativitate.

Cei care vor sa depaseasca limitele si sa creeze invitatii deosebite, care sa uimeasca prin noutatea lor, vor fi cu atat mai mult apreciati de cei care vor participa la nunta. In privinta mesajului din interiorul invitatiei, acesta poate fi preluat de undeva, ca citat, sau poate fi creat de cei doi miri. El poate fi un text scurt, o poezie sau un citat din Biblie (la acest tip de mesaj apeleaza, in general, multi miri).

Pretul invitatiei depinde de stilul ei, de culorile folosite si de tipul hartiei utilizate. Multi producatori ofera drept bonus plicurile si biletele de confirmare a participarii la nunta. Invitatiile comandate in mediul online sunt, in general, mai ieftine decat cele din magazine pentru ca au un adaos comercial mai mic decat in cazul celor comercializate in magazine. Atunci cand comandati invitatii de nunta pe internet, le puteti personliza si chiar vizualiza in formatul in care ele urmeaza sa fie tiparite.

Categorized in: