servicegsm.roTelefoanele din ziua de astazi au devenit adevarate smartphone-uri, fiind din ce in ce mai sofisticate. Cu cat aceste telefoane devin tot mai complicate, cu atat defectiunile sunt mai numeroase, acestea fiind clasificate in functie de gravitate.

Cand utilizati frecvent un incarcator, trebuie sa tineti cont ca acesta poate defecta mufa prin care este incarcat telefonul si astfel alimentarea nu se va putea realiza.

Inlocuirea mufelor de alimentare ale telefonului, este bine sa fie realizate doar in service-uri gsm autorizate, din Bucuresti sau din Romania, pentru ca toata aceasta operatiune necesita destule cunostinte in domeniu. Sunt si cazuri cand mufa nu se poate schimba independent de folie. In aceasta situatie trebuie sa cumparati o banda flex cu conector de alimentare.

Majoritatea smartphone-urilor de astazi, folosesc un port comun pentru numeroase operatiuni, acest lucru ducand la uzarea lor extrem de rapid. Acum 20 de ani in era de inceput a telefoniei mobile nu existau foarte multe functii pe un telefon, acesta fiind foarte usor de intretinut.

In ultimii ani numeroase companii s-au gandit sa ofere clientilor accesorii pentru protectia telefoanelor, acestea fiind deosebit de cautate astazi. Husele ofera protectie completa pentru ecran, carcasa si touch. Foarte multi clienti intreaba cand este necesar sa fie schimbate mufele, dar nu poate fi oferit un raspuns concret.

Ne putem da seama singuri cand apar mici diferente, iar cea mai sesizabila dintre acestea este de ordin fizic, cablul de date nu mai are pozitia corecta in portul USB. Aceste reparatii nu sunt extrem de dificile, ele putand fi remediate foarte repede. Tinand cont de faptul ca exista numeroase componente originale de schimb pentru toate telefoanele existente pe piata, practic nu exista vreun model care sa nu poata fi reparat.

Service telefoane realizeaza reparatii diverse care sunt direct legate de mufa unui telefon. Acestea sunt in primul rand reparatiile hardware, conector/mufa incarcare pentru alimentare la micro si mini usb. In al doilea rand inlocuirea, schimbarea si montajul mufei incarcare.

Service GSM inlocuieste, schimba si monteaza mufa de incarcare la iPhone 4 si la toate modelele acestuia pana la 7 plus. Sunt schimbate mufe de incarcare pentru toate modelele de telefoane Samsung, HTC, BlackBerry, LG, Motorola, Sony Xperia, Microsoft Nokia Lumia si Huawei. Deasemenea sunt inlocuite mufe de incarcare si pentru alte marci cunoscute de telefoane, cum ar fi de exemplu, Lenovo, Asus, Allview, Alcatel.

Extrem de important de stiut este faptul ca nu trebuie sa incercati schimbarea mufei de incarcare acasa la dumneavoastra pentru ca riscati sa deteriorati telefonul sau in anumite situatii chiar sa pierdeti garantia pe care o are acesta de la producator.

Concluzionand, trebuie sa fiti foarte atenti cum pastrati telefonul deoarece orice reparatie poate aduce si numeroase reparatii nedorite.

Mai intai trebuie sa achizitionati piesele de care aveti nevoie, iar apoi trebuie sa apelati la specialistii din service care vor monta aceste piese. Asa ca, trebuie sa insistati pe  accesoriile de protectie care va ajuta sa evitati aceste probleme, inainte de a ajunge la remedierea lor.

Categorized in: