Cele mai penibile site-uriFirmele de web design sunt solicitate pentru a crea tot felul de site-uri. Uneori, chiar si web designerii se mira de cerintele pe care le primesc, insa, cand oamenii platesc pentru asta, ei fac exact ce-si doresc respectivii clienti.

Firmele de web design nu sunt cautate doar pentru site-uri total inutile, ci si pentru site-uri serioase, cum ar fi magazinele online sau site-urile de prezentare. Daca vrei sa apelezi la o astfel de firma, apeleaza la IT Exclusiv. Toate detaliile le gasesti pe www.itexclusiv.ro.

In cele ce urmeaza vom vorbi despre cele mai inutile site-uri din lume. Unele dintre  ele sunt de-a dreptul penibile si nu au absolut nici un rost. Sa vedem care:

Duck are the best

In primul rand nu-ti recomandam sa intri pe acest site cand esti obosit, deoarece culorile ecranului se schimba in mod continuu, ceea ce poate fi deranjant pentru ochi. Pe fundalul site-ului ai tot felul de melodii, iar cireasa de pe tort acum urmeaza. Cursorul mouse-ului tau va fi schimbat intr-unul de rata, iar pe masura ce misti mouse-ul iti apare o insiruire de rate.

That’s the finger

Inca de la inceput pe ecran apare un mesaj te avertizeaza de faptul ca esti pe cale de a intra pe un alt site nefolositor. Ce poti face pe acest site? Sa misti degetul aratator si cel mijlociu. La ce ti-ar putea folosi? Poate ne spui tu.

How many goats

Utilitatea acestui site este de necontestat. Glumim, desigur! Cum functioneaza site-ul? Primesti o serie de intrebari la care raspunzi bifand varianta preferata de tine, dupa care site-ul iti va da o informatie fara de care nu poti trai si anume care este valoarea ta in..capre.

Is it Christmas

Trebuie sa fii total dezorientat ca sa ai nevoie de acest site. De ce spunem asta? Pentru ca el nu face altceva decat sa-ti spuna daca e sau nu Craciun. Asadar, site-ul afiseaza mare pe ecranul computerului tau „Da” sau „Nu”, dupa caz. Daca ninge afara si crezi ca vine Craciunul, ca sa te convingi daca e sau nu asa, intra pe acest site cu adevarat util..sau nu.

Bring in the Cats

Inca un site pe care nu-ti recomandam sa intri noaprea, pe langa faptul ca ecranul isi schimba culorile coninuu, mai ai si  o muzica deloc placuta si niste fete de pisici care sar in aer. Poate gasesti tu o utilitate acestui site, deoarece noi nu am reusit.

Lacquer lacquer

Daca  vrei sa iti dai ungiile cu oja online, poti face chiar si acest lucru. Site-ul iti ofera o gama de modele si de culori, care te-ar putea inspira. Este un site oarecum folositor, insa, de ce ai sta sa misti cursorul pe o unghie, pentru a vedea un model, cand poti privi mult mai rapid o poza?

Acestea sunt doar o parte din denumirile de site-uri care ne-au atras atentia si care nu ni se par prea utile. Daca si tu cunosti astfel de site-uri impartaseste-le cu noi in sectiunea de comentarii.

Categorized in: