5 motive sa iti cumperi un iPhone 6 Plus
Ai un iPhone si nu mai functioneaza cum trebuie? Poti apela la un service iPhone Bucuresti sau daca vrei sa ai un telefon de ultima generatie, iti poti cumpara un iPhone 6 Plus. iPhone 6 Plus face parte din generatia telefoanelor hibrid, care combina designul unui smartphone cu al unei tablete intr-unul singur.

Vanzarile la aceste tipuri de telefoane cresc accelerat de la inceputul anului 2015 si se preconizeaza ca pana la sfarsitul anului se vor fi vandut 318 unitati. Noi iti oferim 5 motive sa devii posesorul noului iPhone 6:

Display mai mare si mai performant

Cei de la Apple nu au glumit cand au afirmat ca vor lansa cel mai avansat telefon din istoria iPhone. Telefonul iphone 6 Plus are un display de 5.5 inch si 401ppi, mult mai mare si mai performant decat iPhone 6. Aceasta “bestie” de smartphone are 2 milioane de pixeli! Asta inseamna cu 183% mai multi pixeli decat iPhone 5s.

E ca si cum ai avea un TV in buzunar, care iti va permite sa joci cele mai noi jocuri, sa vizionezi filme si sa navighezi pe internet cu o usurinta nemaintalnita la modele precedente de iPhone. Display-ul de la iPhone 6 Plus nu numai ca este mai mare, este si construit dintr-un material mai durabil decat iPhone 6.

Poti sa renunti la tableta

Telefonul iPhone 6 Plus inlocuieste nevoia de a detine o tableta, avand un CPU mai rapid decat iPad Air sau iPad Mini si un design care combina elemente din iPad mini si iPhone 6. Anumite elemente care se regasesc la iPad, precum tastatura orizontala pt e-mail si SMS-uri se regasesc acum si la iPhone 6 Plus, precum si numeroase aplicatii afisate pe orizontala si un homescreen de asemenea, orizontal.

Un plus de entertainment

Ecranul de la iPad Mini este destul de micut, dar mai mare decat multe dintre cartile tiparite. Pe de alta parte, lectura unui roman de pe un iPhone 5s poate fi un adevarat chin. iPhone 6 Plus, in schimb, pare sa fie cel mai bun device pt citit carti electronice pe care l-a scos Apple vreodata. Sa nu mai vorbim de jocuri! Ecranul urias si viteza mare a procesorului va stimula productia de jocuri pe smartphone.

Baterie mai puternica

Nu este o diferenta uriasa fata de durata de viata a bateriei la iPhone 5s si Iphone 6, insa iPhone 6 plus garanteaza o durata cu  10 ore mai mare in cazul convorbirilor 3G si cu 30 de ore mai mare de ascultat muzica. Utilizatorii de iPhone care nu vor sa fie tot timpul cu ochii dupa o priza pentru a-si incarca telefonul vor fi multumiti de noul Iphone 6 Plus .

Cea mai buna camera foto la un smartphone

Stabilizarea optica a imaginii poate nu suna atat de impresionant, dar va fi una din specificatiile tehnice cheie care va convinge multi doritori de iPhone 6 Plus sa il cumpere. Camera foto de ultima generatie este unul din cele mai importante upgrade-uri facute la iPhone 6 Plus, pe langa rezolutia mare.

Categorized in: