ce-fel-de-reparatii-lg-se-pot-efectua-in-service-uriLG Group este una din cele mai cunoscute companii din lume si a doua ca marime din Coreea de Sud, fiind devansati de cei de la Samsung. Pe piata de telefonie mobila, LG este in top 5 cele mai eficiente companii din lume.

Colaborarea LG cu cei de la Google le-a adus un plus in competitia care se desfasoara alaturi de alte firme mari. An de an cei de la LG au reusit cresterea numarului de telefoane mobile, devenind unul din principalii producatori la nivel mondial.

De asemenea, compania LG se bucura de un aport tehnologic deosebit de important din partea diviziei de cercetare, astfel ca acestia au reusit sa patrunda tot mai mult in zona de high-end, lansand cu succes smartphone-uri si tablete de ultima generatie.

De exemplu, in 2013 au fost lansate cu un real succes peste 10 smartphone-uri si tablete din seria Optimus, printre cele mai cunoscute fiind Optimus F7 sau optimus G Pro.

Alaturi de smarphone-urile de ultima generatie, LG a lansat in anii precedenti sute de alte modele de telefoane mobile si tablete, aceasta companie fiind unul din brandurile care vand cele mai bune unitati in Romania.

Datorita numarului mare de utilizatori in Romania si totodata si la nivel mondial, este nevoie de un numar mare de service-uri de reparatii telefoane si alte dispozitive gsm LG cat mai complete, realizate la standarde cat mai ridicate.

Concurenta pe piata de telefonie este una acerba, de aceea marile companii cauta sa-si fidelizeze clientii prin tot felul de oferte, pornind de la modele tot mai performante de dispozitive gsm si continuand cu garantii extinse asupra acestora.

Exista pe piata numeroase service-uri de telefonie mobila care sunt autorizate pentru reparatii ale mai multor branduri, dar exista si service-uri special pentru  reparatii LG.

Aceste service-uri ofera toata gama de reparatii atat hardware, cat si software:
– reparatia si inlocuirea oricaror tipuri de display sau sisteme touchscreen;
– inlocuirea geamurilor de protectie, cat si a foliilor anti-zgarieturi;
– reparatii de carcase sau inlocuirea acestora cu altele originale;
– inlocuirea bateriilor si acumulatorilor care nu pot fi reparati;
– optimizarea bateriilor pentru a avea o durata mult mai ridicata de viata;
– reparatii ale oricaror tastaturi de telefon, de laptop, etc. si ale oricaror butoane sau touchscreen-uri;
– servicii de reparatii sau inlocuire microfoane sau difuzoare;
– reparatii ale antenelor de semnal, cat si a modulelor Wi-Fi/Bluetooth;
– optimizarea smartponeuri-lor si configurarea acestora pentru utilizarea internetului pe mobil;
– diverse servicii de decodare/deblocare pentru telefoane LG;
– instalarea sistemelor de operare si a unor aplicatii care devin din ce in ce mai sofisticate in ultimii ani;
– reparatia oricaror tip de defectiuni aparute la un terminal LG si oferirea unei garantii foarte generoase.

Toate aceste reparatii de hardware si imbunatatiri de software sunt absolut necesare in momentul in care clientul realizeaza fie ca dispozitivul sau este depasit din multe puncte de vedere, dar nu ar vrea sa renunte la acesta foarte repede, fie apar probleme in timpul garantiei, care nu pot fi rezolvate decat intr-un service autorizat LG. De aceea, trebuie sa utilizam cu incredere aceste service-uri, ori de cate ori este necesar.

Categorized in: