Aspect importante cand inchiriez un apartamentCand esti interesat de inchirieri apartamente in Cluj, pe internet iti apar o multime de site-uri. Unele sunt site-uri cu anunturi de la proprietari, altele sunt site-urile agentiilor, iar altele sunt site-uri mixte.

Bineinteles, ca initial toata lumea si-ar dori sa gaseasca apartamentul potrivit direct de la proprietar. Insa, in cele din urma, tot la agentii se ajunge de cele mai multe ori.

O agentie imobiliara renumita cand vine vorba de inchirieri apartamente in Cluj gasesti pe site-ul Remsimobiliare.ro. Intra pe site, vezi apartamentele disponibile, dar si alte detalii care te intereseaza. Daca vrei sa iei legatura cu consultanii, ai la vedere datele de contact.

Inchirierea unui apartament nu e deloc simpla. Cel mai bine stiu acest lucru persoanele care au inchiriat macar o data un apartament. E foarte greu sa gasesti apartamentul potrivit.

Fiecare persoana vine cu o serie de conditii cand vine vorba de gasirea apartamentului potrivit. Sunt o serie de aspecte insa care sunt importante pentru toata lumea.

Mobilat/nemobilat/semi-mobilat

Cand vrei sa inchiriezi un apartament trebuie sa stii din start ce anume vrei. E diferenta mare intre un apartament mobilat si unul nemobilat. Daca stii ca nu iti permiti sa-ti cumperi mobila, in mod categoric ai nevoie de un apartament mobilat. Daca ai o parte din mobila si din electrocasnicele mari, poti opta pentru un apatament semi-mobilat.

Daca ai mobila si tot ce trebuie pentru un apartament, in mod categoric o sa cauti un apartament nemobilat. Depinde de preferintele fiecarei persoane in parte. Insa, daca nu-ti permiti sa cumperi mobila, in nici un caz nu trebuie sa inchiriezi un apartament nemobilat doar pentru ca e mai ieftin.

Centrala termica

Centrala termica este de asemenea importanta. Ea creaza un confort inegalabil. Ai cand vrei apa calda, iar iarna te poti bucura de cata caldura ai nevoie. Nu ignora acest aspect cand vine vorba de inchirierea unui apartament.

Termopane

Apartamentele care nu au geamuri de termopan sunt din ce in ce mai rar intalnite, insa ele sunt. Mai ales daca alegi o zona mai circulata este foarte important ca geamurile sa fie de termopan, pentru a izola cat mai bine din punct de vedere fonic.

Suprafata

Conteaza mult si suprafata locuintei. Daca vrei sa stai intr-un apatament cu mai multe persoane, spatiu trebuie sa fie suficient. Daca nu, vei avea mereu senzatia ca te sufoci si nu ai spatiu suficient.

Zona

Deseori, apartamentele se aleg in functie de zona. E si normal ca din moment ce stai cu chirie sa gasesti un apartament intr-o zona care sa-ti fie accesibila. De asemenea, unele zone sunt mai linistite, altele mai agitate, unele mai aproape de locul tau de munca, altele mai departe. Trebuie sa gasesti apartamentul perfect, in zona perfecta.

Etaj

Si etajul poate fi un factor decisiv in alegerea apartamentului. Problematice sunt parterul si ultimul etaj. Daca insa alegi un apartament pe la etajul 6-7, poate ar fi bine sa te interesezi daca liftul functioneaza asa cum ar trebui.
Sunt deosebit de importante aceste aspecte, insa nu pentru toata lumea. Altii au alte prioritati, alte cerinte. Gandeste-te la ce anume vrei tu.

Categorized in: