Unde imi repar telefonul Nokia?Ne aducem cu totii aminte ca acum mai multi ani telefoanele Nokia erau cele mai renumite de pe piata. Indiferent ca erau o multime de telefoane Motorola, Samsung, Sony Ericsson, Alcatel sau alte marci, telefoanele Nokia erau cele mai renumite datorita calitatii lor.

Odata cu trecerea anilor, telefoanele Nokia nu au mai fost atat de reusite, pe piata fiind cu mult sub nivelul celor de la Apple, Samsung, HTC, Sony sau LG. Dupa cum am spus, odata cu trecerea anilor, marcile enumerate anterior au inceput sa produca telefoane tot mai performante, depasind telefoanele produse de Nokia din toate punctele de vedere.

Ei bine, si Nokia a inceput sa produca asa zisele telefoane inteligente, care sunt destul de reusite desi nu au vanzarile dorite. Fie ca aducem in discutie un telefon Nokia, sau unul de la alt producator, in momentul in care nu are ecranul protejat cu un geam de protectie, in cazul unui impact cu solul, sau a unei lovituri primite de telefon, acesta are sanse foarte mari sa se aleaga cu display-ul sau touchscreen-ul spart sau crapat.

De fiecare data cand ni se intampla sa ni se sparga touchscreen-ul sau display-ul la un telefon, cu siguranta primul lucru la care ne gandim este care ar fi costul manoperei, si unde gasim un service bun de reparatii telefoane.

Cu putin noroc poate este nevoie doar de schimbarea digitizer-ului sau de schimbarea geamului de protectie, asta depinzand in cea mai mare parte de locul dar si de modul in care a fost sparta sticla ecranului. Aceste detalii doar reprezentantii unui service-gsm de specialitate le pot stii.

In cazul in care nu vreiti sa apelati la un service de specialitate, si va incanta ideea de a va inlocui singuri display-ul, trebuie sa aveti in vedere faptul ca exista un risc destul de mare ca telefonul sa sufere si alte defectiuni majore. Sunt o multime de lucruri despre lcd-uri pe care voi nu le cunoasteti si va pot induce in eroare atunci cand lcd-ul nu mai functioneaza.

In cazul in care nu esti un specialist in domeniu, cu siguranta nu ai habar despre felul in care trebuie sa arate un ansamblu lcd complet, touchscreen si sticla, iar din acest motiv nu trebuie sa incepi pe cont propriu inlocuirea display-ului.

Daca telefonul va intampina anumite probleme in momentul in care ruleaza anumite aplicatii, sau se blocheaza foarte des, iarasi trebuie dus de urgenta la un service pentru a descoperi cauza care provoaca aceste neplaceri si pentru a se remedia problema.

Pe foarte multi dintre noi telefoanele mobile Nokia ne-au bucurat  intotdeauna cand le-am folosit, fie ca vorbim aici de acele telefoane mobile clasice cu butoane, fie ca vorbim de ultimele modele aparute, si ar fi pacat sa nu mai folosim aceste telefoane datorita unor mici probleme functionale pe care acestea le intampina, si care se pot repara rapid si usor. Este cunoscut faptul ca nu costa reparatia unui telefon Nokia la fel de mult cat un telefon nou.

Cu siguranta, candva in viitor, telefoanele Nokia vor fi din nou la mare cautare, la fel cum au fost acum cativa ani de zile.

Categorized in: