Sfaturi-pentru-rezervarea-unei-masini-de-inchiriatVa aflati in zona Moldovei si nu stiti de unde sa inchiriati un automobil? Car-rental-ro.com va vine in ajutor cu inchirieri auto Bacau si Iasi. Aceasta firma cu traditie in domeniul inchirierilor auto Bacau si Iasi ofera servicii nu doar in orasele amintite, ci si in Cluj si Bucuresti, serviciile putand fi accesate oriunde in tara.

Pentru a face cea mai buna afacere pentru inchirieri de masini pe termen lung este bine sa faceti rezervare in avans. Daca decideti sa inchiriati o masina in timp ce sunteti in Europa, incercati sa apelati la agentiile locale de inchirieri auto sau faceti o rezervare prin intermediul unei agentii de turism. Atunci cand inchiriati o masina, va trebui sa luati cateva decizii, incluzand aici de la cine inchiriati, ce fel de masina luati, de unde o luati si unde o returnati.

Compania de inchiriere

In zilele noastre, majoritatea dintre noi incep cautarile pe internet, pe site-uri precum www.car-rental-ro.com. Desigur, daca aveti o companie favorita de inchiriere auto, atunci problema este ca si rezolvata. Atunci cand cautati compania de inchirieri auto care vi se potriveste, nu va opriti doar la a compara costurile initiale.

Este de dorit sa determinati care oferta a companiei presupune cea mai buna combinatie a costurilor (incluzand toate taxele si platile suplimentare), service-ul si locatiile de preluare si returnare a masinii (cu ore de birou viabile) pentru calatoria dumneavoastra. Chiar si cu bogatia de informatii care este disponibila online, veti gasi ca este mai usor sa dati un telefon pentru a afla toate raspunsurile de care aveti nevoie.

In general este un avantaj sa mergeti cu o companie mai mare, cu o gama mai larga de locatii de preluare si returnare a masinii. Majoritatea companiilor de inchiriere din Statele Unite, de exemplu, au birouri in intreaga Europa.

Daca sunteti din State si calatoriti in Europa si aveti probleme cu masina, o masina de schimb poate fi oricand la indemana datorita acestor filiale europene. Totusi, este inteligent sa va asigurati ca alegeti o companie care acopera bine zonele in care veti conduce. De asemenea, ati putea avea in vedere inchirierea printr-un consolidator, cum ar fi

Auto Europe sau Europe by Car.

Astfel de companii compara preturile diferitelor companii, gasesc cele mai bune afaceri si, pentru ca sunt angrosisti, va furnizeaza posibilitatea de a economisi. Platiti un consolidator, iar acesta va elibereaza un voucher pentru a va ridica masina in Europa. Cu un consolidator ca intermediar, este foarte important sa intrebati din timp despre taxe si restrictii, din moment ce s-ar putea sa nu cunoasteti toate aceste informatii critice pana cand nu ridicati masina.

In cazul in care apar probleme atunci cand ajungeti la biroul de inchiriere, sunati consolidatorul pentru a incerca sa rezolve problemele. Dupa ce semnati ceva cu vanzatorul, este greu pentru consolidator sa inverseze ceea ce ati fost de acord sa semnati.

Daca aveti o problema cu agentia de inchiriere, consolidatorul ar putea sa nu fie in masura sa intervina asa cum va doriti, dar macar veti avea o mana de ajutor in incercarea de a rezolva problema.

Categorized in: