Cu siguranta fiecare persoana odata si odata a trecut printr-un moment greu din punct de vedere financiar, motiv pentru care a fost nevoita sa gaseasca tot felul de solutii pentru a face rost de bani cat mai repede posibil.

Indiferent ca ai nevoie de bani pentru a-ti plati anul universitar sau pentru ca iti doresti sa pleci in vacanta alaturi deprieteni la mare sau la munte, ai nevoie de o suma de bani, iar in cazul in care nu detii suma respectiva trebuie sa gasesti solutia potrivita pentru a te imprumuta.

Poti sa alegi sa te imprumuti de la parinti sau de la prieteni, insa in cazul in care nu prea vrei ca ei sa stie faptul ca nu te descurci prea bine cu banii poti sa te imprumuti de la o Institutie Financiara Nebancara, sau poti sa optezi pentru un credit de nevoi personale la banca.

Cu siguranta acestea sunt doua variante, insa prima in nici un caz nu este recomandat sa o alegi pentru ca dobanda pe care o vei plati in schimbul imprumutului va fi una extrem de mare, si sunt cazuri in care un client ajunge sa plateasca de doua ori suma imprumutata.

Pawn with mad emoji face standing on smartphone

Pawn with mad emoji face standing on smartphone

Ideea de a obtine un credit de la banca nu ar fi una rea, insa un astfel de credit se obtine mult mai greu decat un credit IFN si va dura cateva zile pana cand iti va fi aprobata cererea si vei primi banii.

O idee nu tocmai rea ar fi sa cauti amanet telefoane si sa iti amanetezi unul din telefoanele pe care nu le mai folosesti.

Aceasta idee nu este una tocmai rea datorita faptului ca iti vei putea recupera bunul amanetat in momentul in care iti vei achita datoria.

Poti de asemenea sa iti amanetezi si bijuteriile, sau un tv de exemplu sau o tableta in cazul in care ai nevoie de o suma mai mare de bani.

Desi foarte multa lume se fereste de casele de amanet, acestea te pot ajuta in momentele dificile, pentru ca iti vor oferi o suma de bani in schimbul bunului amanetat, iar odata ce iti achiti imprumutul iti vei recupera bunul fara a intampina probleme.

Poti de asemenea sa cauti tu produse la casele de amanet pe care sa le cumperi la preturi mult mai mici decat le-ai achizitiona de la magazin.

De asemenea iti poti cumpara un telefon mobil inteligent performant, de la un producator de top, la un pret mult mai accesibil decat in cazul in care ai fi ales sa iti cumperi exact acelasi model de telefon de la magazinul operatorului de telefonie mobila.

Daca vei opta de exemplu sa iti cumperi un astfel de telefon de la o casa de amanet, vei putea testa dispozitivul inainte, si sunt o multime de astfel de case de amanet care iti vor oferi garantie pentru produsul achizitionat.

Ei bine, dupa cum bine se poate vedea, poti sa folosesti o casa de amanet atat in cazul in care vrei sa iti amanetezi un obiect de valoare, cat si in cazul in care vrei sa iti cumperi un astfel de obiect. Deci, cu siguranta poti primi ajutor de la o casa de amanet.

Categorized in: