O noua masina de spalat – o noua provocare Detineti o masina de spalat rufe defecta si nu dispuneti de suficiente fonduri pentru o noua achizitie ? Washservice.ro ,  cel mai bun service masini de spalat din tara noastra , este in permanenta alaturi de dumneavoastra  .

Servicii de mentenanta la cele mai inalte standarde si tehnologii de ultima generatie capabile sa repare orice tip , model sau marca de masina de spalat , va sunt puse la dispozitie prin intermediul http://www.washservice.ro .

Pentru aceia dintre dumneavoastra care prefera sa inlocuiasca un produs defect cu unul nou , am realizat o selectie a celor mai importante criterii care trebuie avute in vedere la achizitionarea unei masini de spalat , precum si o scurta prezentare a unuia dintre cei mai importanti producatori de electrocasnice din Romania .

Ca si orice alta achizitie , achizitia unei masini de spalat presupune respectarea unor criterii , si anume :

–    Costurile . La acest capitol nu includem doar pretul de achizitie ci si costurile generate de acest produs pe toata durata de functionare . Un pret mic de achizitie nu inseamna o afacere profitabila , ci mai de graba un esec total . Sfatul meu este sa achizitionati un produs care sa genereze un consum redus de energie electrica si un randament maxim indiferent de pretul de acizitie  . O sa descoperiti ca investitia va fi amortizata in timp .
–    Spatiul – un criteriu foarte important , care este ignorant de foarte multe ori . Inainte de a achizitiona un astfel de produs este foarte important sa stiti cu exactitate dimensiunile spatiului in care va fi amplasat .
–    Zgomotul . Un aspect demn de luat in considerarare in conditiile in care nu doriti sa comunicati cu persoana de langa dumneavostra prin intermediul SMS-ului in timp ce masina de spalat este in plina actiune .
–    Aspectul ecologic . Conservarea mediului inconjurator este foarte importanta daca ne dorim ca urmasii nostrii sa traiasca intr-un mediu sanatos .

Desigur , acestea sunt principalele criterii care trebuie luate in calcul , insa daca doriti un produs mai inteligent puteti opta pentru o masina ce dispune de o gama variata de programe de spalare pentru toate tipurile de tesaturi sau haine  .

Compania Arctic este cel mai important producator de electrocasnice din tara noastra , iar statisticile arata ca peste 80% din familiile din Romania  detin cel putin un produs gama Arctic . Aceste rezultate se datoreaza in special preocuparii intense pe care compania o manifesta pentru a indepliunii cerintele  din ce in ce mai exigente ale consumatorilor  .

Gama Arctic va propune masini de spalat cu programe speciale pentru spalarea bumbacului eco , a materialelor sintetice sau a lanei . Deasemenea , aveti la dispozitie optiuni pentru spalarea articolelor sport  , a camasilor dar si pentru spalare manuala sau mixta .

Si asta nu e tot , pentru aceia dintre dumneavoastra pentru care timpul reprezinta o adevarata problema Arctic a conceput masini de spalat dotate cu programe de spalare reduse sau care afiseaza intregul program de spalare , astfel utilizatrul stie exact in cat timp hainele vor fi spalate  . Un astfel de program redus este ‘’Expres’’ , program ce spala , clateste si stoarce rufele in doar 14 minute .

Specialistii companiei au in vedere in permanenta si minimizarea consumului de energie electrica , astfel au creat un program special , ‘’programare pornire ‘’ , prin intermediul caruia utilizatorul are posibilitatea de a programa masina sa functioneze in intervalul de timp in care tariful la energia electrica este mai redus .

Pentru aceia dintre dumneavoastra care au copii mici Arctic a conceput masini de spalat dotate cu ‘’ blocarea automata a butoanelor ‘’ , pentru un plus de siguranta .

Alte stiri actuale :

1. Sa nu risipim apa !
2. Masini de spalat cu pret redus de Black Friday
3. Mesajul amuzant scris de un barbat, cand afla ca masina de spalat rufe este stricata
4. Fii in trend, economiseste modern cu Arctic TET

Categorized in: