Merita sa automatizezi porti?Majoritatea caselor au porti clasice, ce se deschid manual, in doua parti. Sunt de regula facute dintr-un cadru de fier, si placate cu lemn. Simple si de baza. Dar aceste porti clasice se pierd in fata tipurilor noi de porti si garduri, nu doar in privinta aspectului, cat si asupra materialelor din care sunt construite.

Portile pot sa arate cum vrei tu si pot sa fie construite din ce vrei tu. Dimensiunile si greutatea nu mai conteaza, pentru ca le poti automatiza. Automatizarea portilor a devenit o parte integrata a portilor, nu doar pentru ca ofera confort, dar si pentru ca ofera siguranta. Exista pe piata o multime de tipuri de kituri automatizari porti la preturi accesibile.

Sa nu uitam rolul initial al portilor si al gardurilor, protejarea bunurilor si proprietatii noastre, si marcarea acestora ca – proprietate privata. Portile automatizare nu doar ca iti permit sa le deschizi mult mai usor, ci si sa le tii inchise in acelasi timp. Imaginea cea mai populara la porti automatizate este deschiderea portilor cu ajutorul telecomenzii, in timp ce stai in masina.

La asta se gandeste toata lumea, ce bine e sa nu trebuiasca sa iesi de fiecare data, sa pierzi minute in sir, deschizand si inchizand porti. Dar in acelasi timp, sistemul de automatizare tine portile inchise, iar daca cineva incearca sa forteze deschiderea acestora, vei afla.

Merita sa automatizezi porti? Depinde de fiecare, dar daca iei totul in considerare, raspunsul ar fi da. Preturile la kituri de automatizari porti nu sunt asa mari, iar beneficiile sunt multiple. Nu ai nevoie de un set de porti speciale ca sa le automatizezi, orice set de porti, fie ele batante sau culisante pot fi automatizate, depinde doar de dimensiunile acestora. Kitul de automatizari porti trebuie sa se potriveasca cu dimensiunile portilor si cam atat.

“Moda” de a automatiza porti pare ca se aplica doar la case mai mari, la propriu si la figurat, dar nu conteaza ce casa ai, ce gard, sau ce porti ai, daca vrei un confort sporit si o siguranta mai mare, poti sa o ai.

Daca in fiecare zi trebuie sa deschizi portile, sa intri in masina, sa iesi din masina, sa inchizi portile si sa intri din nou in masina, la un moment dat o sa te plictisesti si o sa zici “o las afara astazi” si acel astazi poate se transforma si in maine, iar pana la urma masina ramane afara ca e mai usor.

Asta pana o zgarie cineva, se strica vopseaua sau in cel mai rau caz, ramai fara ea. Nu trebuie sa fii neaparat lenes, dar monotonia si rutina pana la urma se simte. Cu porti automatizate, apesi pe un buton, se deschid portile, intri si mai apesi odata pe buton. Asta e o rutina cu care si eu m-as putea obisnui.

Categorized in: