Joci la pariuri sportive ? Iata cateva strategii sigure !Nu doar pariurile pe fotbal pot sa produca bani , ci si pariurile pe alte sporturi precum tenisul . Impatimitii pariurilor par sa fie din ce in ce mai atrasi de tenis , in conditiile in care acest sport se bucura de o mediatizare fantastica in ultima perioada .

Daca vrei sa pariezi online dar nu sti cum sau pur si simplu ai nevoie de informatii despre clasamente , echipe , jucatori etc . te invit sa accesezi www.e-pariuri.ro .  Acest site nu numai ca iti pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie pentru a paria ci iti ofera si un forum  dedicat iubitorilor de pariuri sportive si o selectie a celor mai bine cotate evenimente sportive ale zilei la sectiunea ‘’ biletul zilei ‘’ . Pentru mai multe informatii te invit sa accesezi http://www.e-pariuri.ro .

In acest articol am decis sa va prezint doua strategii de pariere care pot fii aplicate pe jocurile de tenis , strategii simplu de aplicat care pot aduce castiguri sigure .

Strategia ‘’Pariuri live pe meciurile de tenis ‘’ este o strategie foarte profitabila si extrem de usor de aplicat . Aceasta consta in aplicarea siruluilui Fibonacci ( 1 ,1 , 2 , 3 , 5 , 8 , 13 , 21 , 34 , 55 ) pe cote mai mari de 3.00 .

Cum functioneaza mai exact aceasta strategie ?

Incepi prin a-ti alege o partida de tenis pe care sa pariezi . Alegerea ta trebuie facuta in urma unei analize detaliate a jucatorilor . Si ma refer aici la forma de moment a jucatorilor , startea psihica si fizica a acestora  , suprafata pe care se disputa partida  , rezultatele din meciurile directe , pozitia in clasamente dar si motivatia jucatorilor . Exista patru tipuri de suprafata de joc , si anume  zgura , iarba , teren dur si teren hard . Fiecare jucator este specialist pe cel putin una dintre aceste suprafete . Asadar mare atentie la acest aspect .

Fiecarui jucator care serveste ii este alocata o anumita cota pentru castigarea acelui game. Spre exemplu jucatorul care serveste are o cota de 4.50 pentru castigarea game-ului la 30 ( W-30 ) sau o cota de 4.00 la ( W-15 )  .

Incepi sa pariezi dupa ce sunt disputate cel putin 5 game-uri , astfel ai posibilitatea de a observa stilul jocului . In cazul in care nici unul dintre cele 5 game-uri disputate nu a fost castigat  la ( W-30 ) incepi sa pariezi pe optiunea oricare dintre cei doi jucatori va castiga game-ul la 30 .

Ajustezi sirul lui Fibonacci in functie de cota aferenta optiunii de pariere  . Continui sa pariezi pe aceasta optiune pana in momentul in care castigi , dupa care te opresti .

( W- 30 )  dupa game-ul 5 se aplica in special la tenisul masculin in timp ca la tenisul feminin este recomandat ( 40-40 ) si numai dupa game-ul 4 .

O alta strategie foarte interesanta este ‘’ numarul de game-uri’’ dintr-un set . Un  exemplu este sa pariezi peste 6,5 game-uri intr-un set . Desi cota aferenta unei astfel de optiuni este de regula 1.1 – 1.2 , esti castigator sigur deoarece probabilitatea ca setul sa se temine 6-0 este foarte foarte mica , aproape nula .

Iata asadar o metoda care aduce castiguri sigure , chiar daca vorbim de sume mici . Aceasta strategie se aplica de regula in setul 1 . Seturile 2 si 3 pot fii imprevizibile . In primul set ambii jucatori muncesc mult mai mult din dorinta de a-si intimida adversarul .


Alte stiri actuale :

1. Destine distruse de păcănele
2. Reghe a SACRIFICAT un fotbalist de 20.000.000 €
3. Oraşul din România care e pe cale să devină UN MIC LAS VEGAS
4. Mega Jackpoturi de 140 000 de Euro, castigate in mai putin de 24 de ore
5. Niculescu, Dulgheru și Cadanțu s-au oprit în “sferturi” la Florianopolis
6. Peste 15 ani de pariuri sportive, 25.000 de bilete, 100.000 de euro! Invataturile unui MANIAC!

Categorized in: