iPhone 6 – mai mare, mai bun, mai elegant, mai rapid
Apple este una dintre cele mai populare companii producatoare de telefoane inteligente din intreaga lume. De aceea piesele iPhone sunt extrem de importante pentru cei care detin un smartphone Apple. Astfel de piese iPhone pot fi achizitionate de pe http://www.accesoriigsm.ro/, unul dintre cele mai bune magazine online de accesorii gsm.

Prin urmare, de ce avem pe piata noul Apple iPhone 6? Ei bine, in ciuda vanzarilor-record, brandul Cupertino se indrepta spre declin. Poate nu chiar anul acesta sau la anul. Insa acest brand a tranzactionat acelasi telefon timp de patru ani si era nevoie de o schimbare pentru a tine pasul cu actualitatea. Astfel, s-au nascut iPhone 6 si fratele sau mai mare iPhone 6 Plus din nevoia de a tine Apple in varful unei piete care incepea sa ravneasca dupa smartphone-uri puternice, cu display-uri mai mari si cu design-uri premium.

iPhone 6 abordeaza, cu siguranta, o serie de probleme pe care Apple le-a intampinat, venind cu un ecran mult mai mare (care, cu toate acestea, nu creste foarte mult dimensiunea telefonului), un procesor imbunatatit, o camera mai buna, o baterie mult imbunatatita si cel mai important, design-ul revizuit.

In ultimii ani, cei de la Apple au devenit din ce in ce mai constienti de faptul ca vremea cand puteau sa anticipeze ceea ce doreste clientul a cam trecut, iar odata cu aparitia display-ului de 4.7 inci, este evident ca acestia trebuiau sa-si admita infrangerea pe piata smartphone-urilor cu ecrane de mici dimensiuni.

Vor exista unii care vor simti lipsa ecranului de mici dimensiuni, sustinand faptul ca nu doresc un display mai mare pe telefonul lor, insa, aproape toti cei care nu au petrecut macar putin timp cu un dispozitiv cu ecran mai mare, dar vor face asta, isi vor schimba parerea si vor ajunge repede sa aprecieze puterea pe care o ofera un telefon cu display mai mare, fara a afecta calitatea.

Dar, in timp ce iPhone 6 a raspuns la o multime de probleme pe care le-am intalnit la versiunile precedente, exista, inca, unele aspecte care trebuie avute in vedere. De ce a decis Apple sa nu ofere utilizatorilor un ecran cu rezolutie mare? De ce iPhone a ramas in continuare cel mai scump smartphone de pe piata? A imbunatatit Apple suficient durata de viata a bateriei, mai ales intr-un moment in care foarte multe telefoane de ultima generatie cu Android reusesc sa treaca fara probleme de o zi, fara sa aiba nevoie de incarcare?

Haideti sa aruncam o privire rapida la pret, care nu este unul tocmai atragator.

In Marea Britanie, avem de-a face cu aproximativ 539 de lire pentru versiunea de 16 GB, 619 lire pentru optiunea cu 64 GB si 699 lire pentru modelul cu 128 GB. Pe baza unui abonament acestea incep undeva la 45 de lire pe luna, cu un avans de aproximativ 100 de lire la cumpararea telefonului, desi putem sa ne abatem de la pricipalii furnizori de servicii de telefonie mobila si putem scoate un pret putin mai bun.

Categorized in: