rochii

Se stie faptul ca femeile pun mare pret pe imaginea lor, iar din acest motiv isi vor alege cu mare atentie articolele de vestimentatie de fiecare data atunci cand vor pleca undeva de acasa.

Ei bine, atunci cand trebuie insa sa plece la o intalnire importanta, sau sa mearga la o nunta, ori la un eveniment de acest gen, femeile vor alege de fiecare data sa poarte o rochie eleganta.

Alegerea unei rochii insa, este mult mai dificila decat pare aparent, pentru ca femeile vor trebui sa tina cont de o multime de detalii atunci cand isi vor alege acest articol vestimentar.

In primul rand, trebuie sa se orienteze spre o rochie care sa fie croita dintr-un material de cea mai buna calitate, iar materialele cele mai bune din care se poate croi o rochie ar fi matasea, dantela sau catifeaua.

Mai apoi, femeile vor trebui sa tina cont de forma corpului si de marimea lor, pentru ca se pot gasi rochii marimi mari, insa se pot gasi si rochii de marimi mai mici, iar doamnele si domnisoarele trebuie sa isi aleaga marimea exacta a rochiei, pentru ca aceasta sa li se potriveasca perfect.

Modelul rochiei dar si culoarea acesteia sunt alte doua criterii importante, de care va trebui o femeie sa tina cont in momentul in care va dori sa isi cumpere o rochie.

Si daca tot am adus in discutie modelele de rochie, doamnele si domnisoarele care isi doresc o rochie frumoasa, si in care sa se simta bine in pielea lor, ar putea sa isi indrepte atentia spre o rochie in forma de A.

O astfel de rochie le va permite sa se concentreze pe bust, dar sis a mascheze partea inferioara a corpului printr-o forma evazata. Un asemenea model de rochie este ideal pentru femeile cu solduri si pentru doamnele si domnisoarele cu coapse mari sau cu un posterior mare, sau chiar si pentru cele care au o burtica mai mare.

Un model de rochie ideal iarasi pentru femei, este rochia cu talie inalta, care schimba punctul focal de pe picioare si solduri. Aceasta rochie este ideala pentru femeile cu burtica, pentru ca astfel va determina privitorii sa se uite in partea sperioara a rochiei, si va distrage atentia de la partea inferioara.

Rochia dreapta este acea rochie potrivita pentru femeile care nu isi doresc sa isi scoata bustul in evidenta, si pentru femeile care cauta o rochie care sa ofere o priveliste lunga. In cazul doamnelor si domnisoarelor inalte, o astfel de rochie este perfecta, insa chiar si persoanele scunde pot purta fara probleme o asemenea rochie.

Rochia decoltata poate sa reprezinte deasemenea o solutie foarte buna pentru doamne si domnisoare, mai ales care poarta un colier de exemplu in zona gatului, si isi doresc neaparat sa atraga atentia prin acest lucru.

Si daca tot am adus in discutie colierul de la gat, este foarte important de precizat faptul ca atunci cand femeile aleg sa poarte o rochie, trebuie sa isi aleaga cu o foarte mare atentie si accesoriile.

Categorized in: