Ce este presoterapia?Nu mai reusiti sa gasiti solutii pentru a scapa in mod eficient de toate kilogramele in plus? Va recomandam sa va relaxati. Cu noua metoda de slabit, si anume cu presoterapie, se vad si transformarile prin care va trece corpul vostru.

E o metoda noua care se va face prin drenaj limfatic. Utilizati o tehnologie mai avansata si pentru a trata toate vasele de sange de insuficienta din sistemul limfatic dar si pentru a putea imbunatati mai multe probleme cum ar fi picioarele umflate, grele sau eliminarea toxinelor si retinerea de apa. Este de asemenea si o procedura antistres foarte relaxanta care a re rezultate foarte bune in slabire.

Putem sa o folosim in combinatie cu electrostimularea dar si cu sarvac, un aparat care are rolul de a genera vacuum pe suprafata pielii si care este aspirat. Datorita vacuumului generat pe piele aparatul are rolul de a rupe fibrele care tin celulita prizoniera si doar in cazul persoanelor care au varice nu e indicata decat presoterapia.

Metoda aceasta se bazeaza pe pantaloni care au mai multe camere. Aceste camere se umfla separat si fiecare in parte, pornind de la degetele de la picioare in sus si pana la nivelul bustului, glezna, feunfhi, zona fiesiera, brate si abdomen. Nu se recomanda persoanelor claustrofobe din cauza efectului de presare care e foarte puternic dar este reglabil.

Aceasta metoda este strict pentru zona picioarelor incepand de la degete si pana la fesieri si zona abdominala sau brate. Care sunt efectele acestei metode si ce valabilitate au ele. Efectele imediate sunt acelea ale unui drenaj limfatic clasic si cu o scadere mai mica in centimetri si la iesirea din toaleta pentru a elimina toxinele.

Despre efectele de lunga durata nu putem vorbi pentru ca numai presoterapia va ajuta a slabiti. Dar in combinatie si cu starvac poate sa aiba chiar efecte spectaculoase si se va combate in mod eficient si celulita.

Un tratament complet va presupune 10 sedinte care vor fi facute in mod regulat cate 2 sau 3 pe saptamana.

Dupa aceea se va urma si un tratament de intretinere care consta intr-o sedinta ori doua pe saptamana si procedeul va incepe prin infasurarea pacientilor in folie subtire pentru a se putea asigura igiena personala si pentru a se evita si contactul direct cu pantalonii de presoterapie. Pantalonii acestia se strang pe picior in timp ce se umfla camerele cu aer.

Presiunea cu care lucram este reglabila si in functie de cat suporta fiecare persoana se va stabili o valoare. Se face o miscare circulara care va actiona de jos in sus. Nu se recomanda in perioada menstruatiei deoarece organismul este ceva mai slabit si mai sensibil si nici nu suporta stimulii exteriori.

La nici una dintre metode nu veti slabi in kilograme ci in centimetri. Am avut si cazuri unde unele persoane au slabit in talie 12 ori chiar 22 de cm, insa doar cu presoterapie combinata cu electrostimulare. Aceasta metoda nu creeaza dependenta si la intreruperea tratamentuli nu va puteti confrunta si cu igrasarea subita a zonelor tratate.

Categorized in: