Cum sa alegi husa potrivita pentru telefon?In perioada in care ne aflam, se pare ca am ajuns, vrand nevrand, sa fim dependenti de telefoanele mobile inteligente, motiv pentru care, fiecare dintre noi incercam sa ne cumparam un dispozitiv care sa fie cat mai performant, si care sa poata sa indeplineasca toate sarcinile pe care i le atribuim, cu succes.

In acest caz, nici nu cred ca mai are rost sa specific faptul, ca trebuie sa ne indreptam atentia doar asupra telefoanelor care apartin unor branduri celebre, precum Samsung sau Apple, insa si dispozitivele celor de la Sony sau HTC sunt foarte performante si apreciate de catre utilizatori.

Pentru o parte din utilizatori, modelele iPhone sunt mai speciale, si asta datorita faptului ca au un sistem de operare diferit. Daca producatorii enumerati mai sus au telefoane cu sistemul de operare Android, Apple vine cu sistemul de operare iOS, pentru modelele iPhone. Se pare ca din acest motiv, multi utilizatori aleg sa isi cumpere un model iPhone.

Sunt insa si utilizatori care tocmai din acest motiv, nu isi doresc un model iPhone, pentru ca li se pare complicat sistemul de operare iOS, si prefera telefoane care vin cu sistemul de operare Android, iar in acest caz, telefoanele Samsung reprezinta prima optiune.

Ei bine, indiferent ca alegi un model iPhone sau un model Samsung, va trebui sa ai foarte mare grija de telefon, pentru ca acestea sunt extrem de sensibile, si se pot defecta mult mai repede decat iti imaginezi.

Din acest motiv, ar trebui sa iti cumperi, o husa pentru telefon, inca din momentul in care ti-ai ales dispozitivul. Vei gasi o multime de huse Samsung, sau huse pentru telefoanele celorlalti producatori, atat la magazinul de unde iti cumperi telefonul, cat si la orice service gsm, sau la magazinele online.

Husele cu siguranta vor fi diferite, de la caz la caz, pentru ca difera in functie de marca si modelul de telefon, dar si in functie de materialul din care sunt confectionate. Deasemenea pot exista si mai multe modele de huse.

Asadar, iti vei putea alege o husa universala, iar aceasta cu siguranta este si cea mai ieftina, si totodata cea mai simpla varianta pentru tine. Alegand o astfel de husa, cu siguranta dispozitivul iti va fi 100% protejat, atat impotriva prafului si a mizeriei, cat si in cazul unui impact.

Sunt insa utilizatori care nu apreciaza aceste huse universale, ci mai degraba isi doresc o husa speciala pentru modelul lor de telefon. In acest caz, vor putea opta pentru o husa care poate sa fie de tip carcasa, si care sa ofere o protectie partiala telefonului. Un astfel de accesoriu va proteja spatele si partile laterale ale dispozitivului, insa ecranul nu, iar in acest caz, va fi nevoie si de un geam de protectie pentru ecran.

Sunt in schimb si utilizatori care prefera o husa mai eleganta, astfel ca isi vor indrepta atentia spre huse de tip agenda, sau huse care au forma unei coperte de carte, iar o astfel de husa va proteja total telefonul.

Ei bine, in ceea ce priveste materialele din care pot sa fie confectionate aceste acceosii, acestea sunt siliconul, pielea, cauciucul, dar si plasticul.

Categorized in: