huse

Exista mai multe diferente huse telefon si carcase pe https://husecool.ro/. Pe care ar trebui sa o alegeti daca doriti protectie sporita pentru telefon?

Nivelul de protectie

Cei mai multi oameni cumpara o carcasa sau o husa pentru a-si proteja telefoanele, dar ce fel de protectie ofera fiecare dintre aceste doua accesorii? Carcasele ofera mai multa protectie decat husele – acesta este adevarul de la care trebuie sa pornim. Asta nu inseamna ca husele nu sunt bune.

Din contra, au si ele utilitatea lor. O carcasa va poate proteja telefonul astfel incat sa nu se sparga daca este scapat jos. De asemenea, poate proteja displayul si spatele telefonului impotriva zgarieturilor. Husele telefon nu ofera aceasta protectie. O husa nu va poate proteja telefonul, ceea ce inseamna ca nu ar trebui sa mergeti pe aceasta varianta daca sunteti preocupat in primul rand de protectie.

Daca veti cumpara un accesoriu pentru fiul sau fiica dumneavoastra, este intotdeauna recomandat sa alegeti o carcasa si nu o husa.

Este bine stiut ca cei mici nu sunt atat de responsabili precum adultii si prin urmare adesea ei reusesc sa-si sparga telefonul mai des sau sa-l zgaraie. O carcasa poate fi de mare folos in aceasta situatie pentru a preveni astfel de riscuri. In plus va salveaza pentru ca nu trebuie sa platiti in plus pentru inlocuirea telefonului.

Pretul

De exemplu, husele de telefon samsung s6 sunt mai subtiri decat carcasele, ceea ce inseamna ca nu necesita mult material. Prin urmare, in general sunt mai ieftine comparativ cu carcasele. Dar asta nu inseamna neaparatca achizitionarea unei carcase de telefon inseamna ca trebuie sa scoateti foarte multi bani din buzunar.

Exista o multime de carcase telefon ieftine, dar in general pretul lor poate varia in functie de materialul din care sunt fabricate si de nivelul de protectie pe care il promit.

De exemplu, o carcasa telefon din plastic moale are pret oarecum similar cu o husa telefon, dar o carcasa de telefon waterproof care este realizata dintr-un material mai gros si mai dur, tinde sa fie mai scumpa.

Prin urmare pentru ca exista atat de multe huse telefon si carcase telefon ieftine, nu trebuie sa va limitati doar la unele dintre ele doar pentru ca aveti un buget limitat.

Greutate

Sunteti ingrijorat cu privire la ce greutate va adauga telefonului o carcasa? Este adevarat, husele telefon sunt incredibil de usoare, astfel ca diferenta de greutate este usor de remarcat. Carcasele pentru telefon pot fi de asemenea usoare, dar depinde in mare parte de stilul pe care il alegeti.

O carcasa din plastic moale sau dur poate fi la fel de usoara ca si o husa telefon. Cu toate acestea, carcasele hibride, care au un exterior din plastic dur si un interior din plastic moale sunt destul de voluminoase. Carcasele au caracteristici suplimentare, precum faptul ca pot veni cu baterii incorporate.

In general sunt mai voluminoase. Tinand cont de acest lucru atunci cand cumparati o carcasa de telefon, daca nu doriti un accesoriu care sa adauge greutate smartphone-ului dumneavoastra, atunci mergeti pe varianta unei huse.

Categorized in: