Exista o apa nepotrivita pentru consumul uman? Cu siguranta da. Apa plina de contaminanti, toxine si cu pH scazut, sub 7.0 (acid) este o apa nepotrivita, periculoasa pentru organismul uman. Ea se gaseste sub formele:  apa de la robinet, multe ape imbuteliate, apa obtinuta prin procese de osmoza inversa sau alte tipuri de filtrare.

De aceea, omul a cautat sa gaseasca solutii in privinta apei, sa o trateze pentru a obtine o apa mai buna ,mai sanatoasa,apa alcalina. In acest articol va fi prezentata apa alcalina beneficii ale acesteia.

De ce trebuie sa ai grija ce tip de apa consume?

Cand bei apa curata, flitrata, alcalina (cu un pH mai mare de 8,5) vei observa ca incepi sa simti o imbunatatire a sanatatii si o crestere a energiei si vitalitatii.

Ph -ul unui corp sanatos ar trebui sa fie in jur de 7.3.  In functie de stilul de viata si obiceiurile alimentare ale unei persoane, pH-ul corpului poate scadea. Cand acesta scade sub 7 pH este o zona acida si aceasta este zona in care oamenii incep sa dezvolte boli degenerative.

Se stie foarte bine, toate bolile pornesc de la faptul ca organismul este foarte acid.

Consumand apa alcalina ionizata, ajutam sistemul imunitar pentru a functiona corect si a nu deveni slabit prin dezvoltarea de boli.

Cand apa de la robinet trece prin camera de electroliza a unui ionizator, ea se incarca si devine puternic antioxidanta. Aceasta este cea mai puternica si naturala forma de antioxidanti sub forma lichida de pe planeta.

Antioxidantii neutralizeaza radicalii liberi intr-un mod complet inofensiv. Radicalii liberi pot cauza distrugeri la nivel celular in organismul nostru.

Mentinand un nivel optim de antioxidanti vei ajuta tratamentele medicamentoase, preveni oboseala cronica, sustine longevitatea si imbunatati sanatatea.

Gruparea moleculelor de apa alcalina ionizata este semnificativ mai mica comparativ cu apa imbuteliata sau apa de retea, ceea ce o face de 6 ori mai hidratanta decat orice alta apa. Acest lucru mareste gradul de absorbtie la nivel celular reducand senzatia de balonare cand bem o apa obisnuita.  Numeroase benficii sunt asociate cu acest fenomen de microstructura a apei.

Care sunt beneficiile apei alcalin ionizate?

Consumul unei cantitati ridicate de apa alcalin ionizata ajuta la detoxifiere, prin imbunatatirea eliminarii – urina, transpiratie, defecatie.

Cand incepi sa te hidratezi constant, vei observa schimbari in bine la nivelul pielii. Uita de problemele cu pielea uscata, acneea, eczema, psoriazisul, toate acestea se vor ameliora sau vor disparea.

De ce? Atunci cand este deshidratat corpul foloseste rezervele de apa disponibile pentru organele vitale, cum ar fi creierul sau inima si reduce aportul de apa catre organele periferice, printre care si pielea.

Calitatea apei influenteaza si imbatranirea? Da! Cauza imbatranirii premature este deshidratarea si acidifierea corpului. Imbatranirea apare cand nu eliminam deseurile si toxinele din interior. Procesul de acumulare de toxine si aciditate in organism provoaca imbatranirea. Ajuta-ti corpul sa elimine deseurile acide, aceasta este cea mai puternica actiune impotriva imbatranirii.

Deci hidreateaza-te !

Antioxidantii sunt de asemenea considerati ca o metoda de prevenire a imbatranirii pentru ca ei ajuta organismul sa neutralizeze radicalii liberi.

Apa ionizata negativ este de departe cel mai puternic antioxidant, datorita cantitatii imense de ioni negativi pe care ii contine.

Fiecare ion negativ neutralizeaza o molecula de radical liber, de aceea a bea apa alcalina ionizata este un mod excelent de a inversa procesul de imbatranire.

Categorized in: