Pentru a viziona mai bine masina parcata peste noapte, plasarea camerelor de supraveghere special pentru masina, in aer liber, este o idee dar la fel de bine este si sa alegi o camera de interior.

Pentru camerele de supraveghere in aer liber pentru a monitoriza autovehiculele parcate pe carosabil, garaj, in partea stanga a strazii, in curbe sau in spatiul de parcare al apartamentului, luati in considerare zonele bine luminate si aproape de masina parcata.

De exemplu, am vazaut utilizatori care instaleaza camera Reolink 4MP in aer liber la usa din fata pentru a supraveghea masina parcata in fata casei. (Si acum Reolink a modernizat acest model de 4MP la Reolink RLC-511 cu o rezolutie de 5MP mai mare pentru o claritate mai buna.)

Pentru o camera de bord sau camera ascunsa in interiorul unei masini sau a unui vehicul, puneti-le pe tabloul de bord ca o camera de bord sau atasati-o pe partea frontala a masinii, utilizand o priza de aspiratie.

Cele mai bune camere de securitate pentru masina si recomandari de sistem

Dupa ce a citit sute de nevoi ale utilizatorilor de la Reddit si alte site-uri de discutii si forumuri, urmarirea masinii cu ajutorul camerelor a devenit foarte cautata. Poti incerca de exemplu camera auto DVR full HD ecran 2.7 inch.

Camera de securitate a masinii cu conectivitate celulara 4G – Reolink Go

Camera de securitate Reolink Go 4G-LTE este special conceputa pentru a monitoriza locatiile in care reteaua Wi-Fi sau latimea de banda nu e suficienta, lucru care se intalneste in multe garaje, curti, parcare subterana si parcare pentru cladiri.

Daca doriti o pereche suplimentara de ochi in jurul masinii sau vehiculului parcat in locuri fara WiFi si putere, Reolink Go este un kit de pornire bun.

Cel mai bun aparatĀ  de securitate auto – Reolink Argus 2

Reolink Argus 2 este o camera minunata de supraveghere wireless pentru o masina parcata la usa din fata, pe sosea, in garaj, pe o parte a strazii sau in parcarea apartamentului.

Aceasta camera de parcare este o camera video actionata de baterii si cu miscare, cu viziune pe timp de noapte, ceea ce face o alternativa excelenta pentru a monitoriza autoturismele si camioanele in locuri fara putere.

Dispune de filme HD de 1080p, senzor de miscare PIR, baterie reincarcabila (alimentarea cu energie electrica optionala), vizionarea nocturna a stelelor, audio in 2 directii, alerte de miscare, inregistrari de miscare si vizualizare live pe aplicatii.

De asemenea, actioneaza ca o alarma de masina cu camera de luat vederi sau ca un paznic bun pentru parcare subterana peste noapte deoarece suna ca o sirena puternica in caz de spargere a masinii sau in caz de furt de masina.

Cea mai recomandata modalitate de instalare este aceea de a o avea pe perete, in spatele scaunului, in partea din fata a masinii, sau in partea de jos.

Cea mai buna camera in aer liber – Reolink RLC-423

Pentru cei care cauta supravegherea video a masinilor pentru a supraveghea masinile parcate in garajul care este relativ indepartat de locul unde traiesc, de exemplu, 10 metri, Reolink RLC-423 functioneaza extraordinar de bine.

Categorized in: