Navigatia este acum accesibila pentru majoritatea tipurilor de autoturisme, chiar si pentru cele mai vechi. In cazul in care iti doresti sa intri in posesia uneia, trebuie doar sa urmezi cativa pasi, apoi sa alegi modelul de navigatie dorit.

Pe site-ul navigatiiandroid.ro ai la dispozitie o varietate de navigatii, care vin impreuna cu accesoriile pentru montaj si tot necesarul pentru ca navigatia sa functioneze corect. Iti poti oricand comanda o navigatie Android pentru masina ta!

Magazinul online cuprinde o gama larga de navigatii Android ce sun compatibile cu mai multe tipuri de masini. Pentru a comanda ceva corespunzator, trebuie sa alegi modelul si marca masinii, iar mai apoi navigatia.

Acest lucru este important pentru a alege navigatia potrivita, care sa se integreze in bordul masinii. Alegand-o pe cea corespunzatoare, nu mai este necesar sa fie efectuate modificari la bord sau la instalatia electrica. Toate navigatiile vin insotite de cablurile necesare pentru instalare, dar si cele auxiliare.

Navigatiile de acest tip sunt o modalitate mai simpla si sigura de a folosi telefonul mobil. Pentru ca au acest sistem de operare, respectiv Android, sunt identice cu telefonul. Se pot conecta la smartphone-ul tau, poti prelua si initia apeluri si sa descarci aplicatii dorite. De asemenea, nu trebuie sa te ingrijorezi daca telefonul tau nu dispune de acelasi sistem de operare, deoarece se pot conecta prin intermediul Wi-Fi, Bluetooth sau MirrorLink.

O multime de functii pentru masina ta

Cu ajutorul navigatiei te poti bucura de multa relaxare la volan. Prin comandarea unei navigatii de pe site-ul navigatiiandroid.ro vei putea beneficia fe o multime de functii pentru masina ta.

Acestea au performante ridicate si ofera mult sprijin in ceea ce priveste sofatul. Nu trebuie sa mai folosesti telefonul cand conduci, nu trebuie sa iti faci griji asupra GPS-ului si totul functioneaza pe baza atingerilor de ecran.

GPS-ul poate fi utilizat impreuna cu ascultarea pieselor favorite. Prin functia Dual Zone ai ocazia de a asculta melodiile preferate, dar si sa folosesti GPS-ul. Vocea acestuia, atunci cand ofera indicatii, se va suprapune peste sonorul pieselor si in acest fel le poti intelege fara probleme.

Toate navigatiile de pe site dispun de o multime de functii printre care ecranul tactil, o interfata ce poate fi modificata, posibilitatea de a descarca aplicatiile dorite, consumul de carburant va fi afisat cand apesi acceleratia si multe altele.

Vizioneaza filmul sau serialul preferat direct pe navigatie!

Sunt permise descarcarile aplicatiilor de streaming pe navigatiile Android. Asadar, poti vizualiza prin intermediul lor un clip, un film sau un serial preferat. In plus, aceste functii sunt foarte utile si pentru cei mici, care vor sa vizioneze desenele animate.

In parcare, atunci cand astepti pe cineva sau cand vrei sa te relaxezi putin, poti porni aplicatiile favorite de streaming si filmul ori serialul favorit. Ai nevoie doar de o conexiune la internet, iar in acest fel te poti bucura de mult mai multa relaxare pe drumurile lungi. Navigatiile dispun si de internet prin Wi-Fi.

Categorized in: