124306_lAtunci cand vrei sa extragi apa din puturi si fantani, sau atunci cand ai nevoie de ajutor in ceea ce priveste sistemele de irigatii si alimentare cu apa, este o idee foarte buna sa te gandesti sa achizitionezi o pompa submersibila care sa te ajute in acest sens.

Pompa submersibila Dab Idea 100m este alegerea potrivita atunci cand ai nevoie de o pompa rapida si fiabila, care sa nu coste in niciun caz o mica avere.

Aceasta pompa submersibila Dab Idea 100m este special destinata aplicatiilor de uz domestic, fiind o pompa ce are ca arie de folosire pomparea apei din puturi si fantani de 4 toli.

Pompa are o inaltime maxima de pompare de 52 de metri, un debit de 2,4 metri cubi pe ora, si beneficiaza de cablu electric inclus, cu o lungime de 15 metri, dar si de sfoara pentru ancorare, in vederea asigurarii stabilitatii.

Aceasta pompa submersibila Dab Idea 100m are corpul realizat din fonta, la fel ca si suportul motorului dealtfel. Filtrul, dar si arborele motorului sunt componente realizate din otel, lucru care le face sa fie foarte rezistenta atat din punct de vedere mecanic, dar si din punct de vedere al coroziunii.

Rotorul este realizat din alama, iar motorul este realizat in mod intergral din otel inoxidabil. Motorul este e tip asincron, cu doi poli, si este foarte rezistent la uzura si socuri mecanice.

Aceste aspecte ce tin de rezistenta pompei, dar si de caracteristicile materialelor din care sunt realizate, sunt foarte importante, deoarece ele definesc de fapt calitatea ansamblului, si tocmai datorita lor un utilizator isi poate face o parere corecta cu privire la modul de comportare in timp a pompei, supusa fiind uzurii zilnice.

Avand in vedere faptul ca o pompa submersibila se afla in contact direct cu lichidele, si mai ales avand in vedere caracteristicile lucrarilor, aceste criterii trebuie sa fie satisfacute cu succes, astfel incat utilizatorul sa poata fi convins de achizitia facuta.

Pompa submersibila Dab Idea 100m estet destinata exclusiv pomparii apelor curate, care nu contin particule ce i-ar putea afecta integritatea, fara substante solide, sau particule mari, fara substante abrazive si mai ales fara continut de substante chimice.

Temperatura maxima a lichidului pompat trebuie sa fie pana in 35 de grade Celsius, pompa face parte din clasa F de izolare, si din clasa IP 68 din punct de vedere al protectiei.

Turatia maxima este de 2,800 rotatii pe minut, iar greutatea pompei este de 12 kg. Presiunea maxima la care poate lucra pompa este de 5 bari, iar rezistenta la nisip este de 40 de grame/ mc.diametrul de refulare este cu filet de 1 tol, diametrul pompei este de 93 mm, iar inaltimea pompei este de 512 mm.

Pompa submersibila Dab Idea 100m poate fi achizitionata la preturi foarte bune din magazinele specializate precum www.shop-einstal.ro, aici putand gasi o serie ampla de oferte la produsele de acest tip, speciale pentru lucrari si proiecte de alimentare cu apa, in special in ceea ce priveste constructiile civile, industriale si agricole, dar si lucrarile de irigare si in domeniul horticol.

Categorized in: