Cand-sa-inlocuiesti-afisajul-telefonului-tau
Afisajul telefonului tau este unul dintre cele mai importante elemente ale unui astfel de gadget. El trebuie sa aiba o rezolutie buna, o densitate a pixelilor destul de mare si un unghi de vizualizare satisfacator.

Un geam cu Touchscreen Nokia Lumia 520   se poate defecta oricand, fie din cauza unor accidente, fie din cauza unor probleme de fabricatie.

Este intotdeauna util sa stii de unde poti cumpara geam cu touchscreen Nokia Lumia 520 daca ai nevoie urgenta de unul. Inainte de a te apuca de treaba asigura-te ca stii ce anume este defect la telefonul tau.

Un afisaj care nu se aprinde poate avea aceasta problema si din cauza unei conexiuni defecte. La un ecran sunt doua straturi care pot fi factate de socurile mecanice.

Unul simte atingerea degetelor utilizatorului, fiind situat deasupra. Cel de dedesubt este ecranul propriu-zis, acesta din urma fiind mai fragil decat primul. Uneori, aceste doua straturi se pot cumpara individual, alteori nu, in functie de modelul tau de telefon. In operatiunea de inlaturare a unuia dintre cele doua componente este posibil ca integritatea lor sa aiba de suferit, asa ca e bine sa fii foarte atent in cursul acestui proces.

Este posibil ca acestea sa fie lipite unul de altul si sa nu poata fi separate, ceea ce face necesara cumpararea intregului ansamblu. In privinta pretului, regula generala este ca un afisaj ieftin este cel al unui model de telefon foarte popular si prezent pe piata. Cei care lucreaza in domeniu ne avertizeaza ca procesul dezasamblarii telefonului si al inlaturarii afisajului defect este o etapa foarte dificila a intregului proces si trebuie abordata cu mare atentie.

Ai grija sa nu folosesti instrumente prea ascutite pentru ca tehnologia telefoanelor mobile este foarte sensibila si se defecteaza repede. Nu este tocmai bine sa fii nevoit sa inlocuiesti apoi si cateva piese sau sa cauti suruburi de mici dimensiuni pe care le-ai pierdut din cauza neatentiei. Fiecare telefon este asamblat in mod diferit, ceea ce ne ingreuneaza misiunea destul de mult.

Cablurile cu care sunt conectate multe piese in interiorul telefonului nu trebuie deteriorate deoarece, in caza contrar, este foarte greu si destul de costisitor ca acestea sa fie inlocuite. Afisajul pe care il vei inlatura poate avea unele componente integrate in buna stare de functionare. Acestea pot fi recuperate si folosite pentru noul ecran, caci el poate sa nu le aiba incorporate.

In tot acest timp acorda o atentie deosebita pozitiei unor slemnente ale telefonului, astfel incat sa stii cum sa le reasamblezi ulterior. Sunt posibile si improvizatiile atunci cand nu ai la indemana instrumentele necesare, dimensiunile mici ale unor suruburi putand sa ne puna probleme in desfacerea lor.

Aceasta operatiune nu este recomandata celor care nu sunt obisnuiti cu reparatiile ce implica dexteritate si rabdare. Daca nu este facuta cum trebuie, ea poate avea rezultate neasteptate de proaste, iar telefonul va fi stricat iremediabil. Decat sa ramaneti fara telefon, mai bine mergeti la un service autorizat care va reda viata gadgetului defectat.

Categorized in: