Aplicatii utile pentru invatarea unei limbi straineCand vrei sa contactezi un service GSM Bucuresti, in mod categoric nu treci printr-un moment prea bun, mai ales daca telefonul pe care vrei sa-l duci in service valoreaza destul de mult.

Ca sa nu ai parte de un moment si mai neplacut, trebuie sa alegi un service GSM Bucuresti de calitate. Un service de calitate iti va oferi servicii de calitate, preturi rezonabile si un rezultat final ireprosabil.

Daca nu stii incotro sa te indrepti, iti recomandam sa intri pe www.servicegsm.ro si sa iei legatura cu profesionistii. Telefoanele inteligente pot fi deosebit de utile daca sunt folosite atunci cand e momentul potrivit. Ele pot fi si inutile daca sunt folosite doar pentru jocuri sau retele de socializare. Acum insa, depinde de cum priveste fiecare persoana aceste lucruri.

Un mod de a folosi intelept  un smartphone este invatand o limba straina. Magazinele de aplicatii au tot felul de aplicatii de acest gen.

Duolingo

Duolingo este o aplicatie care te ajuta sa inveti o multime de limbi straine, cum ar fi: engleza, spaniola, franceza, italiana, portugheza si germana. Aplicatia functioneaza foarte bine, are o interfata placuta si este deosebit de utila. Ea ofera exercitii de scriere si ascultare, din limba engleza in limba romana si invers. La inceputul fiecarei lectie primesti cate trei inimi, care reprezinta numarul de vieti. Cand le pierzi, trebuie sa reiei lectia de la capat.

50 languages

Asa cum ii spune si titlul, aplicatia are disponibile in jur de 50 de limbi straine. Poti invata engleza cu ajutorul a 100 de lectii diferite, lectii ce reprezinta diverse situatii din viata reala. Poti asculta lectiile oriunde te-ai afla, astfel incat mereu sa iti imbogatesti limba engleza.

Babbel – learn languages

Aplicatia vine la pachet cu o serie de exercitii menite sa te ajute sa inveti mai usor 13 limbi straine. Ea contine exercitii potrivite pentru o multime de situatii. Poti exersa atat scrisul, cat si cititul si in plus ai tot felul de definitii, lectii de punctuatie si accentualitate, dar si tot felul de exemple.

iLingQ Language Learning

Daca vrei sa inveti limba engleza in modul offline, aceasta aplicatie iti vine in ajutor. Ea contine o serie de lectii care iti sunt citite. Tot ce trebuie sa faci este sa le asculti si sa subliniezi cuvintele pe care nu le cunosti. Cuvintele necunoscute vor fi definite si explicate.

Acestea sunt o parte din aplicatiile care iti pot veni in ajutor atunci cand vrei sa inveti limba engleza. Nu uita insa de faptul ca ele nu vor putea inlocui niciodata un profesor. Ele nu stiu exact nivelul la care tu te afli si la multe din ele nici macar nu poti seta un nivel anume.

Aceste aplicatii sunt mai degraba aplicatii menite sa te ajute sa exersezi limbile straine decat sa o iei de la zero. Ele sunt insa deosebit de utile si merita folosite pentru imbogatirea vocabularului in orice limba doresti tu. Totul e sa vrei si sa-ti faci timp sa exersezi.

Categorized in: