Vreti sa cumparati cele mai bune scule de mana de la Zyg?Magazinele online au devenit in ultima vreme mult mai vizitate in comparatie cu cele clasice. Fie ca este vorba de produse de imbracaminte, de produse electronice si electrocasnice, de produse de gradinarit sau utilaje pentru constructii si amenajari interioare, toate acestea sunt mult mai usor de achizitionat de pe un magazin deschis online.

Dintre aceste magazine o nota aparte o face Zyg.ro, unul dintre cele mai apreciate magazine online din Romania. Avand sediul in Cluj-Napoca acest magazin comercializeaza numeroase produse, utilaje si echipamente a unor branduri de renume din diverse domenii de activitate. De la scule electrice, utilaje pentru constructii, echipamente de masurare, utilaje de gradinarit si forestier, scule instalatori, scule de mana si pana la echipamente de curatenie toate acestea se regasesc in oferta magazinului Zyg.ro.

Dintre aceste produse o categorie deosebit de importanta este reprezentata de sculele de mana. Acestea au o larga reprezentare in cadrul magazinului fiind foarte apreciate de clientii acestuia. As enumera aici cateva dintre aceste scule de mana: boloboace, patente, cuttere, chei, rulete, clesti, ferastraie, truse cu scule, surubelnite, foarfece, ciocane, cutii pentru scule.

Aceste scule de mana au o larga intrebuintare fiind folosite in foarte multe domenii de activitate. De exemplu, magazinul Zyg.ro comercializeaza boloboace care sunt utilizate in constructii. Aceste produse apartin unor branduri extrem de cunoscute in bransa aceasta cum ar fi Stanley, i-Beam sau Fatmax. Un alt produs foarte apreciat al magazinului Zyg.ro este reprezentat de patente. Acestea provin de la unul din principalii producatori de pe piata mondiala si anume Stanley.

Cutterele Stanley comercializate de magazin sunt deasemenea foarte apreciate de catre clienti. Cheile si accesoriile acestora produse de Maxi-Drive realizate din Chrome-Vanadium reprezinta un produs foarte apreciat de catre clientii magazinului Zyg.ro. un alt produs care se incadreaza la categoria scule de mana este reprezentat de rulete. Ruletele sunt clasice sau in unele cazuri digitale.

Acestea provin de la doua branduri extrem de cunoscute la nivel mondial si anume Skil si Stanley. Clestii produsi de Stanley sau Stillson utilizati in reparatiile instalatiilor pentru constructii sunt foarte apreciati din punct de vedere atat a calitatii cat si a pretului acestora. Fierastraiele manuale sunt o categorie aparte a magazinului Zyg.ro. Fie ca sunt fierastraie pentru lemn, pentru metal pentru crengile copacilor sau fierastraie universale, acestea sunt foarte cautate de clientii fideli ai magazinului si nu numai.

Un alt produs foarte apreciat de catre clienti este reprezentat de surubelnite. Fie ca sunt surubelnite magnetice, minisurubelnite, sau  clasice, acestea se vand extrem de bine datorita pretului si totoadata a acalitatii acestora.

De asemenea, foarfecele si ciocanele sunt doua scule de mana foarte apreciate de clientii magazinului. Dintre acestea as enumera foarfecele pentru taiat profile de rigips, foarfecele Practic cu falci curbate Mob-ius si ciocanele Stanley.

Acestea din urma sunt expuse pe mai multe categorii in functie de domeniul in care sunt folosite, prelucrarea metalelor, tamplarie, uz casnic, etc. Pe langa aceste scule de mana magazinul Zyg.ro comercializeaza si truse cu scule sau cutii pentru diverse scule. Magazinul comercializeaza mai multe branduri oferind prin aceasta sansa clientilor sai de a alege marca preferata.

Categorized in: