Femeile sunt critice între ele, destul de atente la fiecare detaliu și când vine vorba de îngrijire, a merge la salon este o preocupare lunară, dacă nu chiar mai des de atât, săptămânală. Ei bine pandemia a tăiat puțin din avântul acesta, dar poate că așa și-au și dat seama cât de important este să aibă o constantă în a merge la salon. Iar pentru programări pot apela la Stailer. Iată de ce!

Cu Stailer ai mai mult timp pentru tine

Intri pe Stailer.ro și din câteva click-uri ai găsit un salon disponibil pentru tine atunci când ai nevoie. Pentru că este și asta o corvoadă, să cauți un salon unde să te programezi fix când ai tu nevoie, nu când poate stilistul sau cosmeticiana.

Nu ai neapărat nevoie de un cont creat aici. Poți opta pentru ca fiind prima ta experiență aici, să nu îți faci cont. Cauți saloanele din orașul tău, în funcție de serviciul dorit, de perioada de timp în care îți dorești programarea și filtrul îți afișează imediat lista posibilităților.

Este să spunem un soi de catalog virtual al saloanelor. Poți alege un masaj relaxant la salon in Oradea sau orice tip de serviciu din sfera celor de hair and beauty la saloane din București, Timișoara, Oradea, Iași sau Cluj. Deocamdată, căci cine știe, poate în viitorul cât mai apropiat și în alte orașe va fi disponibilă această platforma.

De ce Stailer

Pentru că îți salvează din timp. Asta în condițiile în care în același loc toate saloanele din oraș, iar opțiunile pe care le ai sunt multiple. Poți selecta pe cel de interes pentru tine în funcție de buget de ce nu sau de disponibilitatea pe care ți-o arată.

Pentru că este simplu și rapid, dar mai ales practic. Ai nevoie de timp pentru tine, pentru cei dragi, nu pentru a căuta inutil un salon. Și uneori este chiar urgent să mergi la cosmetică, la epilat sau pensat. Amânarea nu face bine și nu vei dori să folosești scuză cu nu am avut timp să ajung la salon!

Pentru că dacă există șanse de a îmbunătăți ceva de ce nu? Acum când mai totul se întâmplă online, când este mai ușor și mai rapid astfel, cu atât mai mult îți vei dori să te aliniezi acestei tendințe.

Contact: support@stailer.ro

Categorized in: