De ce dispozitivele iPhone se incarca greu sau nu se incarca?Atunci cand vine vorba despre terminalele iPhone, cred ca toata lumea stie faptul ca acestea sunt foarte scumpe, insa tinand cont de performantele pe care le au aceste dispozitive, dar si de designul lor minunat, atunci putem spune ca pretul lor este unul justificat.

Cum nici un telefon de pe piata inca nu este perfect, nici terminalele iPhone nu sunt perfecte, asa ca si acestea pot intampina diferite probleme, iar una dintre acestea ar fi legata de incarcare.

Exista cazuri in care terminalele iPhone fie nu se incarca, fie se incarca greu, din diferite motive, insa in continuare vom discuta despre acest aspect, pentru ca utilizatorii care se confrunta cu o asemenea problema, sa stie ce au de facut.

In primul rand, atunci cand terminalul iPhone se incarca greu sau nu se incarca, trebuie verificat daca adaptorul USB si cablul de incarcare sunt in stare perfecta de functionare, sau daca prezinta semne vizibile de deteriorare. Daca incarcatorul este deteriorat, atunci de folos ar fi un alt incarcator iPhone, pentru a verifica daca incarcarea functioneaza.

Este foarte important de mentionat faptul ca nu trebuiesc folosite accesoriile deteriorate, pentru ca nu doar ca sunt sanse mari sa nu functioneze, dar sunt sanse mari si de electrocutare.

Iarasi ar trebui folosita o priza de perete pentru a verifica daca adaptorul de priza de perete USB, priza de perete si cablul de incarcare sunt cuplate ferm intre ele. Vei putea incerca si o alta priza, pentru a te asigura de acest lucru.

Ar fi iarasi indicat ca toti utilizatorii care detin un terminal iPhone, iar acesta intampina probleme de incarcare, sa verifice portul de incarcare al telefonului, aflat in partea inferioara a telefonului, pentru a verifica daca acesta nu este plin de praf sau de murdarie.

In cazul in care portul de incarcare al telefonului este murder, dupa curatare, dispozitivul se poate incarca fara nici o porblema.

In cazul in care insa, portul de incarcare al telefonului este deteriorat, atunci cu siguranta trebuie ca telefonul sa fie dus intr-un service Apple, acolo unde se efectueaza cele mai bune reparatii iPhone.

Aceasta ar ramane singura varianta, pentru ca daca portul de incarcare al telefonului este deteriorat, chiar si in cazul in care dispozitivul se afla in perioada de garantie, tot nu poate sa fie reparat gratuit, pentru ca defectiunea este una provocata, nu una de ordin tehnic.

In schimb, in cazul in care portul de incarcare al telefonului nu este deteriorat, murdaria este indepartata din portul de incarcare al telefonului iar acesta tot nu se incarca, atunci iarasi trebuie dus la service, pentru ca sigur problema este una cat se poate de serioasa.

Odata ajuns la service, terminalul va fi analizat de catre experti, care in urma constatarii vor stii daca problema este una serioasa sau este una minora, vor stii daca reparatia este una costisitoare sau nu, si vor stii daca se mai merita reparatia telefonului sau daca ar fi mai bine ca acesta sa fie inlocuit cu unul nou.

Categorized in: