Cum pot petrece timpul la Mamaia?Mamaia nu inseamna doar plaja, soare si distractie. Mamaia poate insemna mult mai mult de atat. Unii chiar inchiriaza sali de conferinta Mamaia pentru a tine diverse seminarii, traininguri, conferinte.

Astfel, poti veni in Mamaia pentru a participa la un astfel de eveniment, urmand ca mai apoi sa-ti iei timp si pentru distractii.

Daca vrei sa organizezi astfel de evenimente, poti inchiria sali de conferinta Mamaia la preturi foarte accesibile.Pentru detalii intra pe ParcMamaia.ro.

Cand vii in Mamaia ai o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber. Acestea nu sunt neaparat in Mamaia, dar, se merita se te indepartezi putin de Mamaia pentru a vedea obiectivele turistice din zona.

Insula Ovidiu

Insula Ovidiu este un loc minunat. Ea este situata in mijlocul lacului Siutghiol. Pe aceasta insula vei gasi un restaurant rustic, cu specialitati din peste si un complex turistic. Accesul pe Insula Ovidiu se face cu vaporasul sau cu salupa.

Muzeul de Istorie si Arheologie Constanta

Daca vrei sa vezi patrimoniul bogat al acestui muzeu trebuie sa vizitezi Piata Ovidiu. In centrul acestei piete se afla Muzeul de Istorie si Arheologie. Acesta reprezinta cu demnitate istoria dobrogeana din epoca paleoliticului pana in prezent.

Muzeul de Marina Constanta

Pentru cei interesati de acest domeniu, muzeul sta la dispozitia vizitatorilor cu obiecte care prezinta in ordine cronologica istoria marinei militare si comerciale din tara noastra. Cladirea in care este amenajat acest muzeu are peste 100 de ani si este situata langa Portul din Constanta.

Aqua Magic

Acest loc este minunat. Este un loc de distractie perfect pentru a-ti petrece timpul liber. Acesta a fost infiintat in 2003 si este primul parc acvatic din tara. Aici gasesti locuri de distractie atat pentru adulti cat si pentru copii.

Cazinoul din Constanta

Cu o arhitectura impresionanta, unica in lume, Cazionul reprezinta emblema orasului Constanta. Acesta este situat pe malul marii si reprezinta unul dintre cele mai frumoase si inpresionante obiective turistice din Constanta.

Telegondola

Daca ajungi in Mamaia, trebuie neaparat sa vezi aceasta statiune de la inaltime. Pentru aceasta, ai posibilitatea de a te plimba cu telegondola. Calatoria cu telegondola se desfasoara intre Perla Mamaia si Cazino Mamaia si dureaza 8 minute.

Edificiul roman cu mozaic

Situat in orasul Constanta, acest edificiu este unic in Europa datorita dimensiunilor impresionante pe care le are. Se pare ca acest loc dateaza din sec. III-IV si era locul in care negustorii isi vindeau marfa. La etajul superior se afla piata, iar la etajele inferioare erau depozitele negustorilor. In interior poti gasi si acum o parte din marfurile comercializate de negustori, marfuri pastrate de-a lungul timpului.

Orasele din zona Marii Negre sunt absolut impresionante. Ele au numeroase obiective turistice care te asteapta sa le vizitezi. Cu siguranta nu vei ramane doar in Mamaia, daca ajungi in aceasta statiune, ci iti vei dori sa vizitezi si imprejurimile. Chiar se merita, deoarece ai o multime de locuri pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata.

Cauta-ti chiar acum cazare la Mamaia si pregateste-ti din timp vacanta.

Categorized in: