De ce iti poti duce telefonul Nokia la service?In zilele noastre, cand telefonul mobil a devenit pentru oameni o necesitate, nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca vom cauta de fiecare data sa ne cumparam un dispozitiv foarte performant, asta din cauza faptului ca telefoanele mai putin performante se vor bloca in momentul utilizarii.

In aceste conditii este evident faptul ca ne dorim cu totii cate un telefon de la un brand de top precum Samsung sau Apple, insa nici ideea de a opta pentru un model Sony sau HTC nu este una rea.

De fapt, daca stam sa ne gandim mai bine, cam aceste branduri sunt cele mai renumite de pe piata la ora actuala, motiv pentru care fiecare utilizator isi doreste sa isi cumpere un dispozitiv de la ele.

Trebuie mentionat faptul ca Apple a apelat pentru modelele iPhone, la sistemul de operare iOS, in timp ce restul brandurilor amintite anterior, au ales pentru telefoanele lor sistemul de operare Android.

Un alt brand renumit la nivel mondial pe care nu l-am mentionat insa, este Nokia, care din pacate nu se mai bucura de succesul de acum mai bine de un deceniu, insa, si acum comercializeaza dispozitive destul de bune.

Se poate spune ca un motiv intemeiat pentru un utilizator de smartphone, pentru a nu-si cumpara un smartphone de la Nokia, il reprezinta sistemul de operare ales de acest producator, care este Windows Phone.

Ei bine, insa sunt si utilizatori care isi aleg un astfel de dispozitiv, si care trebuie sa isi duca telefonul la cel mai apropiat service gsm, pentru a-l echipa cu un geam protector din sticla pentru ecran, dar si cu o husa de protectie.

Aceste accesorii pot sa scuteasca utilizatorul de o alta vizita la service, si de o cheltuiala in plus, in cazul in care acesta isi scapa telefonul pe jos. Intr-o astfel de situatie, dispozitivul va avea display-ul spart, iar inlocuirea sa va face parte din categoria de reparatii Nokia, in ceea ce priveste partea hardware.

Pe langa aceste accesorii de protectie, vei putea sa gasesti o multime de alte accesorii care sa te ajute sa te poti bucura de telefon cat mai mult timp. Poti alege de exemplu o casca bluetooth, o baterie externa, un selfie stick, sau chiar si accesorii auto gsm.

Si daca tot am adus in discutie service-urile gsm, se mai poate intalni si situatia in care un utilizator isi alege un astfel de dispozitiv, al celor de la Nokia, care insa trebuie decodat pentru ca este blocat intr-o anumita retea, iar pentru asta, trebuie dus telefonul la service.

O alta situatie destul de deranjanta este aceea in care sistemul de operare functioneaza foarte greu, si trebuie reinstalat, pentru ca o astfel de operatiune  se poate efectua doar in cadrul unui service gsm.

Asadar, din ceea ce se poate vedea, acestea sunt doar cateva din situatiile in care esti nevoit sa iti duci dispozitivul Nokia la service, iar cele mai indragite vizite pe care le poti efectua, sunt acelea in care iti duci dispozitivul pentru a-l echipa cu accesorii de protectie, sau cu orice alt tip de accesorii.

Categorized in: