Cateva accesorii iPhone de care aveti nevoieApple este unul dintre cei mai importanti producatori de smartphone-uri de pe piata, asa ca atunci cand va doriti un telefon foarte performant, va puteti indrepta atentia cu incredere spre un model iPhone, de la Apple.

Trebuie insa precizat mai intai de toate ca aceste telefoane au preturi piperate, insa tinand cont de specificatiile tehnice si de performantele dispozitivelor, se poate spune ca preturile acestora sunt justificate.

Apoi, trebuie mentionat ca daca va cumparati un model iPhone, ar fi indicat sa va indreptati atentia si spre cateva accesorii iPhone de care s-ar putea sa aveti mare nevoie, iar in continuare vom enumera cateva dintre acestea.

Pana cand Apple va veni cu un model iPhone complet indestructibil, merita sa investitii banii in accesorii de protectie. OtterBox este una dintre cele mai populare marci de cauciuc rezistenta la intemperii (si rezistente la cadere), iar o astfel carcasa iPhone vine in tonuri de culori distractive.

Cel mai bun protector de ecran pentru orice iPhone este TechMatte amFilm. Este foarte ieftin, vine in mai multe pachete, astfel incat puteti imparti costul neglijabil cu un cuplu de prieteni, iar versiunea iPhone X vine chiar cu un instrument pentru a ajuta la alinierea protectorului de ecran la montare.

TechMatte amFilm are o grosime de 0,012 toli (sau 0,3 milimetri) si vine cu o acoperire oleofoba, astfel incat sa elimine frotiurile grase.

Daca simtiti ca telefonul dvs. este in mod constant in zona rosie, sub 20% nivelul bateriei, atunci unul dintre cele mai utile accesorii iPhone spre care va fi necesar sa va indreptati atentia, este o husa cu acumulator pentru iPhone. Un asemenea accesoriu pentru iPhone va va schimba viata. Accesoriul gazduieste un acumulator, dar designul elegant asigura ca nu se simte voluminos.

Daca ati fost vreodata la un festival de muzica, intr-o zi lunga de vizitare a obiectivelor turistice sau departe de o sursa de energie pentru o perioada lunga de timp din orice alt motiv, cu siguranta situatia a fost una neplacuta pentru dvs. dat fiind faptul ca telefonul vi s-a descarcat si nu ati avut solutii pentru a-l incarca. Ei bine, optand pentru un acumulator extern iPhone, cu siguranta nu veti mai trece niciodata printr-o asemenea situatie, dat fiind faptul ca accesoriul va permite sa va incarcati telefonul oriunde v-ati afla, fara sa aveti nevoie de curent electric sau de incarcator.

Una dintre cele mai bune consecinte ale camerei de inalta calitate a iPhone-ului si ale capacitatilor de partajare a fotografiilor de la Instagram este ca nu aveti nevoie de o camera scumpa pentru a fotografia de inalta calitate. Tocmai de aceea, daca va doriti un accesoriu util, va puteti indrepta atentia spre o lentila de camera cu clip.

Va puteti indrepta atentia deasemenea spre un selfie stick, mai ales in cazul in care va place sa faceti poze de grup sau selfie-uri. Avand un asemenea accesoriu la dispozitie, veti putea face selfie-uri din unghiuri greu accesibile.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai utile accesorii iPhone spre care v-ati putea indrepta atentia atunci cand va alegeti un model iPhone nou.

Categorized in: