Avantaje si dezavantaje huse pieleCand cautam sa cumparam huse Nokia vom descoperi ca avem de ales dintre huse facute din mai multe materiale printre care si pielea.

Corect ar fi sa stim exact care sunt avantajele si care sunt dezavantajele fiecarui material in parte din care sunt facute husele pentru ca ulterior sa putem analiza ofertele si sa alegem ceea ce consideram ca are mai multe plusuri decat minusuri. Toate modele de huse au si avantaje si dezavantaje si totul tine de perceptia celui care cumpara husa pentru telefon.

In momentul in care va aflati in cautarea unor huse  sau in cautarea carcasei de elefon este o idee foarte buna sa combinati utilitatea acestul accesoriu cu aspectul pe care el il are pentru ca pana la urma acesta e si lucrul care va scoate pe voi si pe telefonul pe care il aveti in evidena. Nimic nu poate fi mi elegant si mai aparte decat o carcasa de piele.

Aceasta poate sa combine aspectul clasic pe care il are materialul cu modernitatea dispozitivului si efectele vor fi garantate. Ele pot sa arate in diverse moduri si unele sunt adevarate borsete iar altele pot sa se deschida ca si cartile. Exista un numar mare de astfel de modele. Cu toate acestea oferta are si o utilitate in plus fata de celelate tipuri de materiale si nu doar aspectul este unicul avantaj.

O husa din piele se va deschide ca o carte si este capabila sa va ofere un nivel mai mare de protectie pentru ecran comparativ cu oricare alt material si nu doar cu cel de plastic. Practic acest material protejeaza complet telefonul si mai ales ecranul tactic si o carcasa de plastic nu va putea sa faca asta.

In plus pielea e un material ceva mai moale si asta garanteaza o absorbtie mai mare a scourilor mai ales atunci cand telefonul cade si ia contact cu suprafetele dure. Si aici trebuie sa adunam si avantajele estetice pe care husa le are prin comparatie cu celelalte materiale.

In ceea ce priveste nivelul de protectie pielea nu poate sa fie comparata cu policarbonatul si acesta din urma ne ofera si cel mai bun nivel de protectie din piata si absoarbe socurile foarte bine, este durabila si usoara si abia putem face diferenta legata de greutatea suplimentara.

Cu toate acestea pielea are si avantajul unui desing mai elegant si desi nu permite o foarte mare siguranta sau macar acelasi nivel de siguranta ca si siliconul spre exemplu, tot este mai buna decat nimic. O sa para incredibil dar inca mai sunt persoane care aleg sa nu isi protejeze cu nimic telefonul motivand diverse lucruri in cele mai mule cazuri detalii complet lipiste de substanta.

Nu in ultimul rand trebuie sa mentionam si faptul ca husele de piele se zgarie mult mai greu si nu pot pastra urmele de amprente sau de grasime si prin urmare din punctul acesta de vedere sunt mult mai avantajoase.

Va recomandam sa alegeti husele tinand cont de toate considerentele personale si toate avantajele pe care ele le ofera.

Categorized in: