Ai vrea sa locuiesti pentru o noapte in cel mai scump apartament din lume ?
Oricine isi doreste asta , sunt convinsa , totul depinde de buget . Sper ca iti imaginezi ca o noapte intr-un astfel de apartament cosa o mica avere , dar despre asta o sa vorbim putin mai tarziu .

Mai intai vreau sa iti prezint www.galaxyimob.ro , un site specializat in vanzari si inchirieri apartamente , case , vile , terenuri , spatii comerciale etc .

GalaxyImob este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara dn tara noastra iar cei peste 80.000 de vizitatori unici / luna pe sectiunea agentii imobiliare dovedesc acest lucru . Daca vrei sa ai parte de servicii imobiliare la standarde internationale acceseaza chiar acum http://www.galaxyimob.ro/inchirieri-apartamente .

Unde se gaseste acest apartament spectaculos si cat costa o noapte de rasfat ? Ei bine , apartamentul este situat in unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume , Hotel President Wilson din Geneva , Elvetia . Spectaculosul apartament are nici mai mult nici mai putin de 12 dormitoare , tot atatea bai si o priveliste magnifica catre Alpi si Lacul Geneva .

Daca vrei sa ai parte de un tratament regal cu asistent , majordom si chef personal  trebuie sa scoti din buzunar 81.000 de dolari pe noapte .

Iata asadar o idee stralucita pentru cei care au extrem de multi bani si nu stiu pe ce sa ii cheltuie. Cei mai multi ar fii tentati sa achizitioneze o masina super scumpa , o vila intr-un paradis exotic , un iaht , un elicopter , iar exemplele pot continua . Insa astfel de achizitii sunt de moda veche .

Mai bine optezi pentru o vacanta in Geneva , Elvetia . Cel mai scump apartament din lume , situat , dupa cum spuneam si mai sus in Hotelul President Wilson , dispune de un sistem de securitate de ultima generatie . Usi blindate ranforsate cu otel  , geamuri antiglont groase de 6 cm , un seif de marimea unui om si cate un buton SOS in fiecare camera , acestea fiind doar cateva dintre facilitatile acestui sistem de securitate de ultima generatie .

Intr-o situatie de maxima urgenta , proprietarul poate sa astepte intr-o camera speciala sosirea elicopterului .

In plus , The Royal Penthouse Suite , caci acesta este numele celebrului apartament , ocupa in  intregime ultimul etaj al hotelului Wilson . Toate facilitatile oferite se transpun in pretul exorbitant .

Pe langa cele 12 dormitoare si 12 bai , The Royal Penthouse Suite mai dispune de un centru de fitness , o sala de biliard , o sala de intalniri si un salon in care sta la loc de cinste un pian Steinway . Din aproape fiecare camera , pana si din baie , cel care doreste sa se cazeze aici poate vedea  Alpii si Lacul Geneva . Apartamentul are o suprafata totala de 510 m² .

Accesul se face prin intermediul unui lift privat , cu ajutorul caruia poti sa ajungi si la helipad .

Printre celebritatile care s-au cazat de-a lungul timpului in acest apartament se numara magnatul IT Bill Gates , cantareti celebrii precum  Michael Jackson sau Rihanna ,  fostul presedinte american Bill Clinton , fostul prim-ministru al Regatului Unit al Marii Britanii Tony Blair ,  fostul lider al Uniunii Sovietice Mihail Gorbaciov si multi alti lideri politici de rang mondial  .

Din pacate , pentru cei mai multi dintre locuitorii planetei ramane doar un vis o noapte petrecuta intr-un astfel de apartament .

Categorized in: