Motive pentru care bateria telefonului se descarca rapidFiecare dintre noi, in momentul in care avem de gand sa ne cumparam un telefon mobil inteligent, ne vom indrepta mai intai de toate, atentia spre telefoanele cele mai performante de pe piata, iar daca bugetul ne permite, le vom cumpara.

Sunt insa si situatii in care, desi ne-am dori sa ne cumparam modele performante precum Samsung Galaxy S8, sau iPhone 7 Plus, trebuie sa ne multumim cu modele ale unor producatori mai putin populari de pe piata.

In cazul in care te regasesti si tu intr-o astfel de situatie, ai putea sa iti alegi fara probleme un model de la Allview, iar un asemenea telefon va functiona mai mereu la capacitate maxima, si va avea o durata de viata indelungata, daca te vei ocupa de el ca la carte.

Trebuie insa mentionat faptul ca, o parte dintre utilizatorii de smartphone, care au optat pentru un model de la Allview, se plang de faptul ca aceste telefoane nu rezista foarte mult timp incarcate, insa acest lucru nu mai este o surpriza pentru nimeni.

De fapt, daca stam sa ne gandim putin mai bine, cam toate telefoanele de pe piata intampina o astfel de problema, pentru ca ele avand display-ul de asemenea dimensiuni, plus ca au o multime de aplicatii instalate, care in momentul utilizarii consuma foarte multa energie.

In cazul in care telefonul tau Allview nu rezista foarte mult timp incarcat, ba mai mult, trebuie sa il pui cam de doua ori pe zi la incarcat, mai intai de toate, ar trebui sa inchizi de fiecare data aplicatiile pe care nu le mai folosesti.

Cu siguranta nu are rost sa pastrezi deschise mai multe aplicatii atunci cand nu le folosesti, iar pe langa faptul ca vei economisi din energia telefonului, se va elibera si spatiu din memoria RAM, iar telefonul va rula mult mai bine.

Chiar si nivelul de luminozitate al ecranului este un factor care contribuie la descarcarea rapida a bateriei, pentru ca in functie de cat de luminat este ecranul, atat de multa energie se va consuma.

Anumite aplicatii pe care le ai instalate pe telefon, cu siguranta au nevoie de mai multa energie, asa ca nu trebuie sa te mire faptul ca telefonul se descarca mai repede decat crezi.

Ei bine, sunt insa si situatii in care, utilizatorii nu au deschise mai multe aplicatii in acelasi timp, si nu au nici un nivel ridicat de luminozitate pentru display, insa bateria tot nu rezista foarte mult timp incarcata.

In aceasta situatie, cu siguranta se impune cumpararea unui acumulator Allview nou, pentru ca sunt sanse ca bateria actuala de pe telefon sa se fi defectat odata cu trecerea timpului.

Deci, daca ai de gand sa iti cumperi un smartphone de la acest producator, iar singurul impediment il reprezinta bateria, poti cumpara cu incredere telefonul, pentru ca bateriile tuturor smartphone-urilor se descarca rapid.

Vei putea chiar opta pentru o baterie externa, asa ca si cand vei pleca undeva, iti vei putea incarca telefonul fara a avea o sursa de energie la dispozitie, iar astfel vei putea folosi mai mult smartphone-ul.

Categorized in: