Sfaturi pentru a alege canapeaua potrivita

Dupa cum probabil toata lumae stie, canapeaua este cea mai importanta piesa de decor care se regaseste intr-un living. Acest obiect de mobilier este atat de important din diferite motive, iar in randurile care urmeaza veti afla mai multe informatii interesante despre canapeaua din living.

In primul rand, aceasta are un rol practic, dat fiind faptul ca seara cand toti membrii familiei sunt acasa, va puteti aseza impreuna pe canapea pentru a urmari serialul preferat, sau emisiunea preferata.

Canapeaua din living este de-asemenea importanta pentru ca atunci cand aveti musafiri, cel mai probabil ii veti invita in living. Acestia se vor aseza pe canapea pentru a se simti cat mai confortabil.

Pe canapea puteti sta atunci cand doriti sa cititi cartea preferata sau cand navigati pe internet de pe telefon, tableta sau chiar de pe laptop.

Cu siguranta insa, o canapea nu are doar rol practic (dupa cum se poate vedea in randurile de mai sus), ci are si rol estetic. Aceasta este cea mai importanta piesa de mobilier din incapere.

In functie de dimensiunile si stilul canapelei, veti alege apoi celelalte obiecte de mobilier si elemente decorative din incapere.

Dupa cum se poate vedea asadar, este foarte important sa alegeti o canapea potrivita pentru livingul dvs., motiv datorita caruia, va recomandam sa va indreptati atentia spre cele mai noi canapele si coltare Neoclasice Divani e Sofa.

La Divani e Sofa, puteti gasi sute de modele de canapele, asa ca este destul de dificil sa faceti alegerea potrivita. Din acest motiv, va prezentam pe scurt cateva detalii care conteaza foarte mult in momentul in care alegeti canapeaua.

1. Spatiul liber din living

Inainte de a cauta canapeaua perfecta de la Divani e Sofa, trebuie sa cunoasteti cu exactitate spatiul liber din living. In functie de acesta, veti putea alege dimensiunile noii dvs. canapele.

2. Marimea canapelei

Marimea canapelei dupa cum este usor de inteles, depinde in mod direct de spatiul gol din living. Puteti gasi canapele cu un singur loc, canapele cu doua locuri sau chiar si canapele cu trei locuri. In functie de cat de mare sau cat de restrans este livingul dvs., puteti alege marimea canapelei.

3. Tipul canapelei

Tipul canapelei conteaza de-asemenea foarte mult. In cazul in care doriti o canapea care sa indeplineasca doar acest rol, atunci veti alege o canapea simpla. Aceasta nu se pliaza, deci ramane in aceiasi pozitie.

In cazul in care insa, doriti sa dormiti pe canapea, sau doriti ca atunci cand aveti musafiri peste noapte, sa ii cazati la dvs., puteti alege o canapea extensibila. Pe timpul zilei, aceasta arata ca orice alta canapea clasica, insa are avantajul de a se putea transforma in pat seara.

O asemenea canapea este ideala pentru incaperile mici, unde va contribui la economisirea spatiului.

4. Alti factori

Exista diferiti alti factori de luat in considerare in momentul in care doriti sa alegeti o canapea. De exemplu, cadrul acesteia este foarte important, la fel ca si spatarul si salteaua acesteia, sau materialul folosit (piele sau tesatura).

Categorized in: