Modalitati simple de a proteja iPhone-ul si de a economisi niste bani
Cu totii cunoastem importanta display-ului pentru un smartphone, cu atat mai mult importanta display-ului iPhone. Cei interesati de achizitionarea unui display iPhone sunt sfatuiti sa apeleze la serviciile www.magazingsm.ro.

Detinerea unui smartphone precum iPhone 6 sau iPhone 6 Plus poate fi destul de costisitoare. Ultimul lucru pe care vrem sa-l facem este sa adaugam la acesta cheltuiala, si neglijenta. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le avem in vedere pentru protectia telefonului nostru.

Economisirea bateriei

Opriti cautarea Wi-Fi

Majoritatea timpului din fiecare zi ni-l petrecem in aproape aceleasi locatii: acasa, la serviciu si, ocazional, in restaurante si cafenele. Din acest motiv, este bine sa dezactivam caracteristica „Ask to Join Networks”, care se gaseste in Setari (Settings), sub Wi-Fi. Asata nu inseamna ca nu putem folosi o retea „noua”.
In schimb, cu aceasta functie dezactivata, nu vom mai primi acele mesaje enervante care ne cer permisiunea de a ne conecta la fiecare retea wireless pe langa care trecem. Si da, dispozitivul va recunoaste in continuare retelele „cunoscute”. Un alt sfat este sa dezactivam Wi-Fi-ul complet, atunci cand suntem pe drum, folosind optiunea Control Center. Desigur, Wi-Fi-ul poate fi reactivat odata ce am ajuns la destinatie.

Serviciile de localizare

Are CNN intr-adevar nevoie sa stie unde suntem? Ce sa mai spunem despre NFL Mobile sau Chrome? Ar trebui sa oprim serviciile de localizare, in functie de aplicatie, in Setari (Settings) – Confidentialitate (Privacy) – Servicii de localizare (Location Services). Singurele aplicatii care intr-adevar au nevoie de serviciile de localizare sunt acelea pentru vreme, retele sociale, navigare sau cele pentru realizarea de fotografii.

Paralaxa

Unii utilizatori au relatat ca li s-a facut rau atunci cand „efectul de paralaxa” a fost lansat pentru prima data cu iOS 7 in 2013. Acesta poate, de asemenea, sa consume, destul de repede, bateria dispozitivului iOS. Pentru a reduce acest efect, trebuie sa mergem la Setari (Settings), sub General – Accessibility si sa activam Reduce Motion.

Reimprospatarea aplicatiilor din fundal

Aceasta caracteristica este un concept genial. Aceasta permite aplicatiilor sa se actualizeze cu ultimele informatii intr-un mod care utilizeaza eficient energia dispozitivului, fara a afecta modul in care il folosim. Acesta functioneaza extraordinar pentru aplicatiile de stiri, vreme si navigare. Pentru alte tipuri de aplicatii este bine sa oprim aceasta functie. Pentru a face acest lucru trebuie sa mergem la Settings – General – Background App Refresh.

Problemele cu apa

Nimic nu poate deteriora iPhone-ul mai mult si mai repede decat apa. Din nefericire, daunele provocate de apa iau mai multe forme, unele dintre acestea fiind destul de greu de observat la prima vedere.

Daca telefonul nostru a cazut accidental in apa si nu vrea sa mai porneasca, va trebui, cel mai probabil, sa fie inlocuit. Cu toate acestea, inainte de a face acest lucru, este bine sa puneti telefonul intr-un sac de plastic si sa-l inconjurati cu orez nefiert. Lasati-l apoi nemiscat pentru cel putin o zi. Orezul va absorbi, uneori, apa care a intrat in iPhone si va rezolva astfel aceasta problema.

Pentru mai multe detalii cu privire la achizitionarea de display-uri iPhone accesati http://www.magazingsm.ro/display-uri-iphone-111 .

Categorized in: